2777
2789

اطرافیانتون انتظار داشتند که دعوتشون کنید؟ بنظرم نباید تو این دوران انتظار مهمونی داشت. یا حداقل اگر نزدیکان بودند بیان خودشون پخت و پز کنن. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....

تا همون ماه آخر میومدن حتی یک بار دعوتم نکردن همون ها ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

هی دست رو دلم نذار با کم اشتهایی و ضعف شدید و بدن درد هفته ای ی بار یا دو هفته ی بار🥲 به دل همسرم

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی دست رو دلم نذار با کم اشتهایی و ضعف شدید و بدن درد هفته ای ی بار یا دو هفته ی بار🥲 به دل همسرم

البته تعداد زیاد نبوده  3 نفر اما برام سخت بود

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

خیلی بده که. ادم باید خودش درک داشته باشه تو این حال مزاحم کسی مشه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
ای بابا عجب بی درک بودن. حداقل خودشون میموند پخت و‌پز و کمک یا نه؟

به خدا هیچ میومدن خونه مون حتی رختخواب جمع نمیکردن چند روز میموندن همش بیرون و خرید و...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه اصلااااا البته شرایط خوبیم نداشتم دل درد 

یادمه یکی ازدوستای شوهرم چندبار ب شوهرم گفته بودن میخوایم بیایم شوهرم گفته زنم مریضه 

دفعه سوم خانومش گفته بابا خودم میام کارارو میکنم

یادمه سرهمین دعوتی چنان دعوایی باشوهرم راه انداختم ک..

البته اون موقع بی عقل بودم 

وقتیم اومدن واقعا خود خانومه بیشتر از خودم کار میکرد 

ولی کلا از مهمونی ک میخاد صابخونه باشه حال نمیکنم باهاش

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
خیلی بده که. ادم باید خودش درک داشته باشه تو این حال مزاحم کسی مشه

همسرم زنگ میزنه پاشید بیایید اونا بنده خدا خودشون نمیان 

قسمت سختش اون 5 یا 6 ساعت  نشستنه ک نمیتونم دراز بکشم 😔