2777
2789
عنوان

چه قدر رفتار بعضی خانوم های متاهل زننده ست...

| مشاهده متن کامل بحث + 1899 بازدید | 106 پست

راست میگی.

بعضی از خانوما خیلی جلف و سبکن .به راحتی به طرف اجازه میدن بهشون یه جور دیگه نگاه کنه .

ربطی هم به پوششون نداره .خانوم بی حجاب با وقار دیدم بر عکسشم هست.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچه قدر هم که کمبود محبت باشه آدم باید عزت نفس خودش رو حفظ کنه به نظرم

یه همکلاسی داشتیم با پیر جوان زشت زیبا همه بود متاهلم بود میگفتیم چرا میگفت تنوع 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اینا از سمت شوهرشون توجهی نمیبینن

نه اینا از سمت پدر و مادرشون تربیت درست ندیدن، زنی رو میشناسم از سمت شوهرش هر حور بی توجهی رو میبینه خوشمل و جوون و گرم هم هست ولی اینقدر با ابهت و شخصیته که حد نداره

این خانمها 

احتمالا شوهراشون دوس دختر دارن . میخوان  اینا هم دوس پسر داشته باشن تا روی شوهررو کم کنن .

البته از کجا متوجه شدی متاهله  ممکنه مجرد بوده باشه  حتی با دو بچه . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

راست میگی. بعضی از خانوما خیلی جلف و سبکن .به راحتی به طرف اجازه میدن بهشون یه جور دیگه نگاه کنه . ...

دقیقا منم برعکسش رو بارها دیدم اصلا به پوشش ربطی نداره

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

به تو چه  .... به تو که صدمه نمیزنن تو فضولی نکن خودش و خانواده خوش میدونن  تو هم رفتارت ...

ببینم یکی واسه شوهرت بانیم تنه دلبری کنه بازم اینجوری میگی یا باشمشیر میزنی نصفش میکنی؟؟؟

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

من با یکی از اشناها بخاطر همین رفتارای سبک سرانش قاطع رابطه کردم نمیدونستم تا زمانی که چند باری باهاش رفتم بیرون دیدم از مکانیکی ک ماشینشو درست میکنه تا مغازه و درمانگاه کاملا برای همه کرم میریزه و عشوه میاد و جالبه بعضی از اقایون ک بهش رو نمیدادن میگفت ایشش چقدر مرتیکه بد عنق بود!!! واقعا غیر قابل تحمل بود و دیدم خودم دارم میرم زیر سوال بنابراین کاملا قیچی کردم

الهی مرا آن ده که آن به