2777
2789
عنوان

چی کار کنم نامزدم ابراز علاقه کنه

505 بازدید | 22 پست

بچه خا من خودم خیلی احساساتی و با ذوقم اما نامزدم اصلا بهم ابراز احساسات نمیکنه هیچ ذوقی نشون نمیده با این که تو رفتار خیلی خوبه اوایل خودش بهم گفت من مثل بقیه پسرا نیستم و تجربم کمه و خیلی از این کارا بلد نیستم من فکر میکردم رفتار از همه چی مهم تره عاشق اخلاق مردونش شدم همه جوره حمایتم میکنه اما الان واقعا کم اوردم از بس نیاز دارم بهم بیشتر توجه کنه هر ثانیه میزنم زیر گریه گیر میدم بهش دست خودمم نیست خیلی نیاز به محبتش دارم رابطمون داره خراب میشه از بس تشنه توجهم اگه به یه بچه محبت کنه ناراحت میشم چی کار کنم ؟نمیخوام اینقد حساس باشم اما دست خودم نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی پیشتر هست بغلت نمیکنه.عشقم و اینا بهت نمیگه!؟؟

اصلا تا حالا یه بارم نگفته عشقم به زودی عروسیمونه واقعا برام سخته با کسی که اینقد سفته برم زیر به سقف هر لحظه فکر میکنم حتما دوسم نداره 

اصلا تا حالا یه بارم نگفته عشقم به زودی عروسیمونه واقعا برام سخته با کسی که اینقد سفته برم زیر به سق ...

دوست که داره.بعضی مردا کلا نمیتونن به زبون بیارن.دوست داشتنشون تو کاراش ببین مثلا چقد حمایتت میکنه کارت پولتو پر میکنه پشتته و....بعضی مردا الکی قربون صدقه میرن ولی تو عمل هیچ کاری نمیکنن