2777
2789

مثلا از روی ذوق نی نی ناز کنند؟ 

اطرافیان شما و فامیل خودتون و همسر اینطوری بودند؟ 

من تازگی شنیدم بعضی خانم های باردار بدشون میاد 

بعضی هم خوششون میاد 

خودم ی حالی میشم نه خوشم میاد نه بدم میاد😬

چه فرقی میکنه!؟ 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

برا من که فرق ندارم😐تازه خوشم میاد 😂😂حتی خودم دست به شکم جاریم میزنم میگم واقعیه میگه نه کیکه😂😂😂

وقتی که انسان آموخت که چگونه با رنج هایش تنها بماند و چگونه بر اشتیاقش بر گریختن چیره شود؛آنوقت چیز زیادی نمانده که یاد نگرفته باشد.🙂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من فرقی نداره 

ولی خواهرم بدش میومد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

باردار نیستم ولی احساس میکنم بجز شوهرم کسی دست بزنه حس بدی بهم دست میده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

تا جایی که یادم می یاد ، کسی این حرکت رو انجام نداد 

ولی فکر نکنم خوشم بیاد حس میکنم تجاوز به حریم آدم هست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من بدم میاد خیلیم بدم میاد

دخترخالم سر پسرم خیلی دست میزد اولش روم نمیشد بگم

الانم حتی همسرم دست میزنه دلم میخواد برگردم هولش بدم 

روانم بهم میریزه

دلیلشم نمیدونم

مامان دوتا گل پسر

چرا اینجوری میکنید خب دوست دارن نی نی تونو و واسش ذوق دارن☹️خوبه مثل سنگ بی حس باشن☹️

دست خودت نیس اخه باردار که میشی کلا ک.صخل میشی 

از یه چیزایی حس بد میگیرم که به هرکی بگم خندش میگیره

لطفا لایک ننمایید🗿