2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین تاپیکم بنظرتون دخترپنج ساله میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عزیزم حتما حتما با یه مشاوره کودک صحبت کن  که بهت بگه چجو ...

از قبل بهش چه اگاهی ای بده مثلا؟

پنج سالشه بچه...

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناهاتوذات بچه هست اینکه میگن شایددیده باشه واینابی تاثیرنیست ولی بعضی بچه هاکلاذاتی به اینکارگرایش دارن واقتضاسن هست مراقبت ازدورواینکه مثلاجایی بابچه ای تنهانباشن خانواده حواسش باشه ولی اینکه میگین عرق ولرزش یعنی انقدرعمقی مشاوره بگیریدعزیز

اره پنج سالشه والله توخونمون نه ماهواره داریم همش هم پیش خودمه

عصبی مضطرب

تنش در منزا

ترس

بیکاری

زیاد نصیحت کردنش

تنها موندش

باعث خود دست زدن ب خودش میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

میذاریش پیش اطرافیان بمونه گاهی؟؟؟

حتی نزدیک 

مث خاله

عمه

عمو دایی

همه جیزو چک کن

دقیق و ب ارومی ازش بپرس

گاهی ممکنه کسایی که فکرشو نمیکنیم حتی خاله و عمه مجرد دست بزنن ب بدن بچه

ی چیزایی یاد بگیره

ممکنم هست اتفاقی خودش یبار دست زده و حس خوبی داشته و داره تکرار میکنه

او در بر و ایام به کام است...
بستگی به اون محیطی داره که توش بزرگ شده مثلا چیزی از خانواده دیده باشه اما شاید بخاطر همون عفونت باش ...

مطمئنم چیزی ندیده همیشه اتاق خوابمون جداست

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔

من راجب این قبلا مطالبی خوندم از دکترای زنان و ماماها...

گفته بودن که بچه‌ها اگه اینکارو انجام بدن نمیدونن که دارن چیکار میکنن فقط براشون لذت داره

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
شاید از عفونته بچه ۵ ساله درسته الان خیلی باهوشن ولی از میل جنسی و لذت چیزی نمیدونن

ولی میدونن:) 

من روانشناسی خوندم و میدونم که حتی لذت هم میبرن بچه ها 

حتی خودمم تو بچگی تجربه این چنینی داشتم 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ عزیزم حتما حتما با یه مشاوره کودک صحبت کن  که بهت بگه چجو ...

اره بهش گفتم اعضای حساس بدنشوکسی نبایدببینه دست بزنه فقط مامان وبابااجازه دارن اونم موقع دسشویی وحموم اون یکی بچه هام حرف گوش کن بودن تایه چیزی میگفتم زودگوش میدادن این دخترم فرق میکنه همیشه هم پیش خودمه

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔