2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین تاپیکم بنظرتون دخترپنج ساله میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست
برعکس میگن از سن ۳ تا ۵ اون حس میل جنسی بچهارو میگیره من پسرم درست توی ۴ سالگی با عروسک بود همونجا ی ...

بیخیال میشن ما ی پسر کلاس سوم داشتیم از آشناها عجیب بچه های کوچیک و میذاشت رو ناحیه تناسلی چند بار برادرم مچشو گرفته بود بروش نمیزد ولی به من و خواهرم تذکر میداد نذارید پسراتون برن  طرفش ولی مادرش اصلا بروش نمیاورد الان کلاس ششم کلا از اون فاز خارج شده انقد آقا و خوب شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونین چیکارکنم؟

گفتم تو پست قبلی 

حواسشو پرت کن و ورزش رو حتما براش فراهم کن و بعدا با قلب داستان و جوری که مخاطبش دخترتون نباشه و غیر مستقیم بهش بگین که چیزی فرو نکنه داخل وگرنه اسیب میبینه

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
بیخیال میشن ما ی پسر کلاس سوم داشتیم از آشناها عجیب بچه های کوچیک و میذاشت رو ناحیه تناسلی چند بار ب ...

باز خداروشکر هر بچه ای یک جوره ما یک عدد کثیفش آشنای نزدیک مون هست این از بچه گیش موجود کثیفی بود تا حتی الان ک ۳۰ و خورده ای هست ۳ تا زنم گرفته طلاق گرفتن بدبخت ها از دستش هرچی بگم کم گفتم ک چقدر چندش و کثیف هست 

برعکس میگن از سن ۳ تا ۵ اون حس میل جنسی بچهارو میگیره من پسرم درست توی ۴ سالگی با عروسک بود همونجا ی ...

این کار هم اشتباهه که دعوای شدید بکنی 

بله سن ۳ تا ۵ سالگی مرحله جنسی بچه ها هس طبق نظریه فروید(تو نت بزنید بخونید)

اگه دعوای شدید بکنید احتمالش هست که بچه زده بشه و در اینده سرد مزاج بشه 

فقط باید غیر مستقیم از سرش دربیاری و حواسشو پرت کنی

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂

دختر بچه ها به زیبایی شون حساس هستند هر وقت دیدی اون کار رو می‌کنه بگو قیافه ات یه جوری شده پوستت سیاه شده و از این حرفا.من فکر میکردم روانشناس می‌تونه کمک کنه ولی فقط یک روز تونستم به اندازه ای که روانشناس می‌گفت باهاش بازی کنم سرم که گرم میشد باز می‌رفت اون کار رو میکرد.

نه نگفتم.خودش زبونشو نگاه کرد گفت مشکل روده داره و دارو داد.اون مشکلشم حل شد

اهان منم یدونه خوب میشناسم میبرم یبوستشومیگگم ببینم چی میگه 

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔
دختر بچه ها به زیبایی شون حساس هستند هر وقت دیدی اون کار رو می‌کنه بگو قیافه ات یه جوری شده پوستت سی ...

دخترم مثل اینکه عفونتش خوب نشده امروزباهاش نشستم حرف زدم گفت میخاره منم گفتم دست نزن بخودت مریض میشی قبول کرد امروزم تنهابوددیدم هیچکاری نمیکنه

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔

حتما حتما حتما ببرید روانشناس 

این مسئله تو بعضی ها تو همین حس هست متاسفانه 

خودارضایی کودک نیاز به مشورت روانشناس 

این مسئله ای نیست که فکر کنید با توجه نکردن از سر بچه بپره ....

توی این سن دلیل محیطی نداره که فکر کنید چیزی دیده یا شنیده 

و از درون هست 

محیطی اون رو میگن که یک دختر هفت ساله از آشناهای ما رو با پسر همسن خودش تو اتاق دیدن در حال انجام ......

وقتی هم دلیل رو پرسیدن متوجه شدن دختر به پسر گفته بیا بریم توی اتاق کارهایی که مامان باباها انجام میدن باهم انجام بدیم 

چرا؟؟؟؟؟

چون مادرش کاملا بی خیال هست سر تربیت بچه و پیش خودش میخوابودنش و اصلا اهل رعایت کردن نیست 

حتی گاهی معتقد هست دختر از این سن باید چشم و گوشش باز باشه 

و متاسفانه فیلم دیده رو گوشی پدرو مادر