2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاین تاپیکم بنظرتون دخترپنج ساله میتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 56 پست

دختر منم تو دستشویی وقتی آبو میگیره خودشو بشوره میگه قلقلکم میاد میبینم که خوشش میاد چون آب سرویس با فشار میاد باید شیلنگ رو عوض کنیم

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید اون لحظه حواسشو پرت کنی ولی یه طوری که نفهنه شما متوجه رفتارش شدی

چون عفونت داشت میگفتم دس نزن الان دیگه میفهمه کاربدی کرده زودمیادبغلم میکنه

روپای شکسته خودت راه بروامادستتوروشونه کسی نزار💔

دختر منم همین مشکل رو داشت اول اینکه بگم پیش هیچ کس نمیزارمش .اتاق خوابش جداست .ماهواره و فیلم هم ندیده.پیش مشاور هم بردم فقط چند تا بازی گفت و گفت باید سرگرمش کنی.اتفاقی برای یبوست بردمش پیش طب سنتی کاربلد.گفت اخلاط فاسد بدنش زیاده.یه دارو داد از اون موقع دیگه اینکار رو نمیکنه

بچه ها هم لذت میبرن ولی سعی کن حواسشو پرت کنی و ذهنشو دور کنی از این چیزا بدون اینکه بگی فهمیدی و بعدا هم در قالب داستان و غیر مستقیم بگو بهش که چیزی داخل خودش فرو نکنه که اسیب نبینه

ببرش کلاس ورزشی انرژی تخلیه بشه 

دارای گواهینامه رانندگی . دارای یک عدد پراید😂😂😂😂
از قبل بهش چه اگاهی ای بده مثلا؟ پنج سالشه بچه...

آگاهی جنسی 

بچه ها از 4 یا 5 سالگی کنجکاوی شون شروع میشه 

و وظیفه پدر و مادره که در حد بچه آگاهی بهش بدن و 

بهش یاد بدن کسی نباید اون قسمت رو ببینه و از خودش مراقبت کنه اگه اتفاقی براش افتاد حتما حتما به مامان یا باباش بیاد بگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
شاید از عفونته بچه ۵ ساله درسته الان خیلی باهوشن ولی از میل جنسی و لذت چیزی نمیدونن

برعکس میگن از سن ۳ تا ۵ اون حس میل جنسی بچهارو میگیره من پسرم درست توی ۴ سالگی با عروسک بود همونجا یک دعوای شدیدی کردم پرید از سرش خدارو شکر

ن خودارضایی که نیس چون نیاز جنسی نداره اصلا من روانشناس کودک میشناسم تو اینستا درمورد این مسئله حرف ...

ممنون میشم معرفیش کنی

عزیزم دخترتون یبوست داره؟

اره فک کنم چون هردفعه دسشویی بردنی یه ذره یه ذره پی پی میکنه؟چون برنج خالی زیادمیخوره هرچی میدم تاثیرنداره

عزیزم ایشون چون عفونت داشته وخارش وقتی خودش رو میخاروند خوشش اومده والان اون کار رو تکرار میکنه ولی مفهوم ارضا شدن ویا نیاز جنسی نداره ،فقط براش لذت بخشه ،باید با سرگرم کردنش وبا منحرف کردن افکارش کم کم این عادت رو از سرش بندازی ولی مستقیم بهش تذکر نده .

دختر منم همین مشکل رو داشت اول اینکه بگم پیش هیچ کس نمیزارمش .اتاق خوابش جداست .ماهواره و فیلم هم ند ...

چی گفتی داروداداین مشکلشم گفتی؟

ولی میدونن:)  من روانشناسی خوندم و میدونم که حتی لذت هم میبرن بچه ها  حتی خودمم تو بچگی ...

بنظرم هر چیزی و که بولد کنیم بیشتر تاثیر میذاره گاهی باید ب رو بچه نزنیم تذکر ندیم خودشون بیخیال میشن