الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر منم همین مشکل رو داشت اول اینکه بگم پیش هیچ کس نمیزارمش .اتاق خوابش جداست .ماهواره و فیلم هم ندیده.پیش مشاور هم بردم فقط چند تا بازی گفت و گفت باید سرگرمش کنی.اتفاقی برای یبوست بردمش پیش طب سنتی کاربلد.گفت اخلاط فاسد بدنش زیاده.یه دارو داد از اون موقع دیگه اینکار رو نمیکنه
بچه ها هم لذت میبرن ولی سعی کن حواسشو پرت کنی و ذهنشو دور کنی از این چیزا بدون اینکه بگی فهمیدی و بعدا هم در قالب داستان و غیر مستقیم بگو بهش که چیزی داخل خودش فرو نکنه که اسیب نبینه
عزیزم ایشون چون عفونت داشته وخارش وقتی خودش رو میخاروند خوشش اومده والان اون کار رو تکرار میکنه ولی مفهوم ارضا شدن ویا نیاز جنسی نداره ،فقط براش لذت بخشه ،باید با سرگرم کردنش وبا منحرف کردن افکارش کم کم این عادت رو از سرش بندازی ولی مستقیم بهش تذکر نده .