2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستت دردنکنه واقعا.امابگم به قیافه واینازیاداهمیت نده اگه خواستگارداری خونه داشته باشه حداقل یکم اخل ...

نه بابا فقط یجور باشه ک به دلم بشینه حله یه خونه و ماشینم داشته باشه برا من اخلاق از همه چی مهم تره واقعا🥲 یه عمر ادم میخاد با اخلاق طرف زندگی کنه دیگه

شماهم پولداری😂

بنظرم زیاد ربطی به پولداری نداره مصرف گوشت قرمز ما متوسطه و همسرم اصلا دوست ندارن از قصابی بگیرن بخاطر همین معمولا۶ماه یکبار گوسفند میگیرم دیگه ماهیانه خرید گوشت نداریم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
فک کردم ازین کاربرایی که به کشتار حلالِ خدا،گیر میدی🤪😘 آره به صرفه هس  گوشت تازه اس میدونی ...

نبابا خودمون گوشت خواریم چکار مردم دارم اصن😁 

تازگیش که اره خیالت راحته ازهمه بابت . گفتم ببینم اگ ارزونتراز بیرون میفته ماام باخواهرم شریکی بکشیم