2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی خرید خونه با منه

دستت دردنکنه واقعا.امابگم به قیافه واینازیاداهمیت نده اگه خواستگارداری خونه داشته باشه حداقل یکم اخلاق هم باشه حله 

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

میخواستم بپرسم ب صرفه س ولی مث این که ناراحت شدین 

فک کردم ازین کاربرایی که به کشتار حلالِ خدا،گیر میدی🤪😘

آره به صرفه هس 

گوشت تازه اس

میدونی چی داری میخوری 

قصابیا هرروز یکیشون لو میره که گوشت خرمیدن مردم

اینجوری حداقل خیالت تخته 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
چرا دلیلش چیه؟تا جایی ک میشناسم کاربریتونو ادم محترمی هستین

والا الکی تعلیق میکنن کاربری قبلیم رو بخاطر اینکه رقص یه بلاگر رو گذاشتم تعلیق کردن هرچیم به پشتیبانی پیام میدم خودم نبودم یه بلاگر بوره هیچ رسیدگی نیست 

والا الکی تعلیق میکنن کاربری قبلیم رو بخاطر اینکه رقص یه بلاگر رو گذاشتم تعلیق کردن هرچیم به پشتیبان ...

چی بگم هرروز یه قانون جدید میزارن اونوق اونروز یه بی خانواده ای تایپیک زده بود عکسای چرت میزاشت خیییلی بد ینی بعد فقط تایپیکشو ترکوندن خودش همچنان هس

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
فکر کنم فقط با من مشکل دارن

ن بابا فک کنم گزارش زدن کاربرا واس تایپیکتون بی دلیل نمیشه الان چک کردم ولی اون کاربره بیشعور هس اسمش تلقین بود بیوشم سمه اخه مردک

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
ن بابا فک کنم گزارش زدن کاربرا واس تایپیکتون بی دلیل نمیشه الان چک کردم ولی اون کاربره بیشعور هس اسم ...

یه اکانت داشتم اونو نوشت بخاطر گزارش زیاد اما برا این‌هیچی ننوشته بود