2777
2789
عنوان

چرا با دهه ۸۰یا مشکل دارید؟؟؟

131 بازدید | 18 پست

اینجا خیلی میبینم خانمای دهه ۶۰ یا حتی دهه ۷۰ خیلییی با نسل ۸۰ مشکل دارن....حالا نمیدونم خودشون مادرن و بخاطر بچه خودشونه و از دست بچه خودشون عاصی شدن یا نه کلا مشکل دارن😐

یعنی میبینم واقعا اکثرا تو تاپیکا بعضیا هرچی از دهنشون در میاد و هرنوع صفتی رو نسبت میدن و تربیت خانوادگی کل این نسل رو زیر سوال میبرن و بعد ادعای شعور و شخصیتشونم میشه...جوابشونو محترمانه ام بدی سریع دوباره همونو دست میگیرن...

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک عدد هشتادیم و اصلا نظر ۶۰ و ۷۰ برام هیچ اهمیتی نداره و افتخار میکنم عقده ای نیستم ...

منم واسم اهیمتی نداره فقط برام جالبه این همه ادعای تجربه و سن بالا بودنشونو دارن بعد تمام تربیتشونو به نمایش میزارن که بگن آره من سردوگرم روزگار کشیدیم میشناسیم شما نسل جوونو

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بیخیال بابا❤

دهه هشتادی الان باید فکر پیشرفت و آینده اش باشه

نه جواب آدمای بیکار رو بده

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
بیخیال بابا دهه هشتادی الان باید فکر پیشرفت و آینده اش باشه نه جواب آدمای بیکار رو بده

تو تاپیک نظاره گر بودم ،خیلی عجیبن😐

چون تفاوت زیادی با نسل ۷۰ دارن چه برسه به ۶۰ !!! 

از نظر روابط اجتماعی و غیره 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

دهه ۶۰ و ۷۰ یکم در سختی زیادی بزرگ شدن سختگیریایی اون دوران زیاد بود و حدود ۳۰درصدشون‌شاید ازاد فکر میکردن و زندگی میکردم بعد به دفعه دهه ۸۰یا دورشون عوض شد طرز فکراشون عوض شد مادر پدراشون شدم دهه ۶۰یا که با حسرت زندگی کردن و بچه هاشون اصلا شبیه اونا نشدن و خودشون تصمیم میگیرن چیکار کنن چیکار نکنن

بیشتر سره همینه

به دل نگیرید 

دهه ۶۰ و که میگن سوخته

ما ۷۰تایی رو‌میگن عقب افتاده😂

واسه ۸۰،۹۰ هم کلی صفت دادن

من دهه شصتیم ومعتقدم یه سری از دهه هشتادیا مطالبه گرهای خوبین و خیلی کارها ازشون برمیاد امیدوارم همه چی بهتر بشه براشون

البته مودب هاشونو که نمیگن پشم و ری..وفلان بیشتر دوست دارم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به صورت کلی اصلا مشکل ندارم ازشون شجاعت هم یاد میگیرم. رفتارای استثناء هم توشون هست که نمیپسندم .

مثلا بعضیاشون حس تنبلی و حاضرخوری دارن.یکیشون امروز کرایه تاکسی نمیتونست بده نقد نداشت. راننده میگفت با فلان نرم افزار بریز‌ .. اول دختره به من گفت یادم بده.. وسط اموزشم یهو گفت خسته شدم ولش کن تو جام حساب کن میریزم به کارتت. یعنی من با دو برابر سن داشتم بهش کارای فناوری هرچند ساده یاد میدادم بازم حوصله نداشت

چون تفاوت زیادی با نسل ۷۰ دارن چه برسه به ۶۰ !!!  از نظر روابط اجتماعی و غیره

خب اینکه تفاوت دارن دلیل بر این نیست که تحت عنوان انگل خطاب شن...! اونم تمام بچهای این نسل!

تو تاپیک نظاره گر بودم ،خیلی عجیبن😐

یه سریاشون (همه شون نه) حسودی می کنن چون اندازه هشتادی ها آزادی نداشتن

ولی خب چی بگم🤦🏻‍♀️

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"

اصلأ نمیدونم اونا چی گفتن ، اما کلا جدیدا بی‌ادبی خیلی زیاد شده ، چند وقت پیش کاری داشتم رفتم دانشگاهمون ، یعنی یه حرفایه زشتی بلند بلند میزدم به هم که اصلا هنگ بودم ، تازه تو حرف زدن عادیشون اینطوری بودن نه تو دعوا و درگیری