2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون خیلی سخت از خواب بیدار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 82 پست
آخرش نامردی هم کرد؟؟؟؟😳😳😳😳 الان داره با اون زندگی میکنه؟؟

بله چشماش کور شده بود . جدا شدیم . با اون ازدواج کرد ولی نتونستن بیشتر از چند ماه زندگی کنند . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوس داشتنه کسی که دوستت نداشت اذیتت نکرد؟ کاملاتونستی بااین موضوع کناربیای؟ درک این مسئله که تو زن ...

عزیزم من خیلی دوسش داشتم .جونمم واسش میدادم ولی اون جنبه نداشت . فکر میکرد خیلی خاصه که من اینهمه دوسش دارم و خودمو واسش به آب و آتیش میزنم شروع کرد به خیانت های مختلف .من بعد از اون جریان هیچوقت نتونستم آدم قبل بشم . دیگه اعتماد به نفس ندارم . خودمو قبول ندارم. با اینکه الان خیلی پشیمونه و بارها خواسته برگردم و خودش گفته اشتباه کرده ولی دیگه نمیتونم اعتماد کنم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
بله چشماش کور شده بود . جدا شدیم . با اون ازدواج کرد ولی نتونستن بیشتر از چند ماه زندگی کنند . 

جدا شدن؟

اگر جدا شدن،بعد از جدایی نیومد سراغت؟

ای کاش یکم از رفتاراش توی خونه بگی! میخوام ببینم میشه آدم بی وفارو قبل از اینکه بی وفایی کنه شناخت! دارم همه جوره با شوهرم می سازم،نمیخوام خریت کرده باشم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

عزیزم من خیلی دوسش داشتم .جونمم واسش میدادم ولی اون جنبه نداشت . فکر میکرد خیلی خاصه که من اینهمه دو ...

امیدوارم نبخشیش!

مرده شوره پشیمون شدنشون رو ببرن،فقط خدا میدونه که این پشیمونی دائمیه یا موقت!

جدا شدن؟ اگر جدا شدن،بعد از جدایی نیومد سراغت؟ ای کاش یکم از رفتاراش توی خونه بگی! میخوام ببینم می ...

جدا شدن . خیلی هم پشیمونه ولی من تف توی روش نمیندازم چه برسه بهش فکر کنم . تنبل و بی عار بود . به زور می‌رفت سر کار . دایم در حال قرض کردن پول بودیم تا زندگیمون بگذره . همیشه دیر می یومد خونه .بهونه های الکی می یاورد. چهار سال آخر زندگی هم فقط همخونه بودیم . ازم حمایت نمی‌کرد هیچوقت . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
امیدوارم نبخشیش! مرده شوره پشیمون شدنشون رو ببرن،فقط خدا میدونه که این پشیمونی دائمیه یا موقت!

نه هیچوقت نمیبخشمش . خودش می‌دونم چیکار کرده باهام همش میگه حلالم کن ولی نمیتونم ببخشمش.جلوی دوست و غریبه خورد شدم با خیانتاش

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
جدا شدن . خیلی هم پشیمونه ولی من تف توی روش نمیندازم چه برسه بهش فکر کنم . تنبل و بی عار بود . به زو ...

بیشتر این خصوصیات رو که گفتی شوهر منم داره! شاید راست میگن که مردی که دوستت داره برای خوشبختیت همه تلاشش رو میکنه! من گاهی با خودم میگم،از کجا معلوم وقتی ترک کرد،بعد از ترک کردن بی وفایی نکنه! یه مدت داشت اعتیادش رو درمان میکرد،اخلاقش با من بد شده بود!با خودم گفتم شاید از عوارض درمانه،ولی رفتارش با بقیه خوب بود

شوهر شما هم اعتیاد داره؟

نه فقط سیگار میکشه ولی اون زمان بچگی سخت بیدار میشده

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بیشتر این خصوصیات رو که گفتی شوهر منم داره! شاید راست میگن که مردی که دوستت داره برای خوشبختیت همه ت ...

اگه بچه نداری زیاد خودتو پاسوزش نکن . به فکر خودت باش . پولی به دستت میرسه فقط واسه خودت بذار و هزینه کن . دلت نسوزه واسش . من دلسوزی هام پدرمو در آورد هر پولی داشتم میدادم بهش که قدرمو بدونه و دوسم داشته باشه ولی تهش جوابمو چی داد . ؟الان دیگه فقط خودمم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
نه هیچوقت نمیبخشمش . خودش می‌دونم چیکار کرده باهام همش میگه حلالم کن ولی نمیتونم ببخشمش.جلوی دوست و ...

چند سال باهاش زندگی کردی؟الان چند سالته؟ بچه هم داری؟

منم قبلا توی دوران عقد جدا شدم! ولی خب آخرش مهر طلاق خورده توی شناسنامم و اگر دوباره بخوام جدا بشم میشه طلاق دوم

چند سال باهاش زندگی کردی؟الان چند سالته؟ بچه هم داری؟ منم قبلا توی دوران عقد جدا شدم! ولی خب آخرش م ...

چهل و یک سالمه . ده سال زندگی کردم باهاش . چهار ساله جدا شدم . بچه هم دارم حضانتش رو گرفتم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
اگه بچه نداری زیاد خودتو پاسوزش نکن . به فکر خودت باش . پولی به دستت میرسه فقط واسه خودت بذار و هزین ...

منم پول گیرم میاد خرجش نمیکنم آخرش یا خرج خونه میشه یا میدم به شوهرم😑! چند سال از ازدواجتون گذشته بود که خیانتهای شوهرت شروع شد؟

چند سال باهاش زندگی کردی؟الان چند سالته؟ بچه هم داری؟ منم قبلا توی دوران عقد جدا شدم! ولی خب آخرش م ...

کاش بیشتر دقت میکردی .انتخاب دوم خیلی مهم تره عزیزم

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
منم پول گیرم میاد خرجش نمیکنم آخرش یا خرج خونه میشه یا میدم به شوهرم😑! چند سال از ازدواجتون گذشته ب ...

مثلا همون دوران عقد ازش یه سری چیزا میدیم که چون همه مخالف ازدواجمون بودن به کسی نمی گفتم .گفتم زندگی میکنیم درست میشه که بدتر شد . باز هم میخواستم ادامه بدم که دیدم عاشق شده و دیگه خودش نمی‌خواد .از خدا میخواستم یا مرگ منو بده یا اونو . فکر میکردم فقط با مرگ باید جدا بشم ازش . که دیگه لطف خدا اینجوری شامل حالم شد . الان میگم کاش زودتر جدا میشدم ازش . عمرمو حرومش کردم الکی و بیهوده

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫