کاش بیشتر دقت میکردی .انتخاب دوم خیلی مهم تره عزیزم
عاشق شدم،خانوادم خصوصا داداشم خییییییلی مخالف بودن ولی حریف من نشدن! البته شوهرم اخلاقش خوبه خدایی،هرچی می کشیم از اعتیاد کوفتیش می کشیم! قبل از این که معتاد بشه اصلا اینجوری نبوده،راحت بیدار میشده،صبح به صبح سرکار میرفته! پدرشو مواد داره درمیاره،زخم معده گرفته،روز به روز لاغرتر میشه😢 خیلی دوسش دارم،دیدن این چیزا داغونم میکنه😞
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
مثلا همون دوران عقد ازش یه سری چیزا میدیم که چون همه مخالف ازدواجمون بودن به کسی نمی گفتم .گفت ...
منم از خدا میخوام اگر مصلحتمون جداییه خودش کمک کنه شرایطش جور بشه! من قدرت دل کندن ندارم! بارها قهر کردم ولی آخرش برگشتم! وقتی پیشم نیست انگار دنیا خالی از آدم میشه برام! امیدوارم خدا کمک جفتمون کنه که زندگیمون رو بسازیم! اگر سازش امکان پذیر نیست مهرمون رو از دل هم بیرون کنه!
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم از خدا میخوام اگر مصلحتمون جداییه خودش کمک کنه شرایطش جور بشه! من قدرت دل کندن ندارم! بارها قهر ...
انشاالله هر چی که خیره واست پیش بیاد . من قبلش رفتم مشاوره.مشاوره بهم گفت جدا شو ازش .گریه کردم گفتم دوسش دارم نمیتونم . گفت یه روزی به خودت میگی کاش زودتر جدا میشدم و واقعا هم الان همیشه میگم چه تحفه ای بود مگه . کاش زودتر می رفتم