2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون خیلی سخت از خواب بیدار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 82 پست
کاش بیشتر دقت میکردی .انتخاب دوم خیلی مهم تره عزیزم

عاشق شدم،خانوادم خصوصا داداشم خییییییلی مخالف بودن ولی حریف من نشدن! البته شوهرم اخلاقش خوبه خدایی،هرچی می کشیم از اعتیاد کوفتیش می کشیم! قبل از این که معتاد بشه اصلا اینجوری نبوده،راحت بیدار میشده،صبح به صبح سرکار میرفته! پدرشو مواد داره درمیاره،زخم معده گرفته،روز به روز لاغرتر میشه😢 خیلی دوسش دارم،دیدن این چیزا داغونم میکنه😞

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

مثلا همون دوران عقد ازش یه سری چیزا میدیم که چون همه مخالف ازدواجمون بودن به کسی نمی گفتم .گفت ...

منم از خدا میخوام اگر مصلحتمون جداییه خودش کمک کنه شرایطش جور بشه! من قدرت دل کندن ندارم! بارها قهر کردم ولی آخرش برگشتم! وقتی پیشم نیست انگار دنیا خالی از آدم میشه برام! امیدوارم خدا کمک جفتمون کنه که زندگیمون رو بسازیم! اگر سازش امکان پذیر نیست مهرمون رو از دل هم بیرون کنه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم خوش خوابه،دوسداره بعد ازظهر چندین ساعت بخوابه.یا صبح ها دیر بیدارشه، عوضش شبا هم،دیر می‌خوابه.الان خدا روشکر شغلش طوری شده که صبح باید ۷محل کارش باشه.برا همین مجبور میشه زود بیدار شه.

منم از خدا میخوام اگر مصلحتمون جداییه خودش کمک کنه شرایطش جور بشه! من قدرت دل کندن ندارم! بارها قهر ...

انشاالله هر چی که خیره واست پیش بیاد . من قبلش رفتم مشاوره.مشاوره بهم گفت جدا شو ازش .گریه کردم گفتم دوسش دارم نمیتونم . گفت یه روزی به خودت میگی کاش زودتر جدا میشدم و واقعا هم الان همیشه میگم چه تحفه ای بود مگه . کاش زودتر می رفتم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
شوهر منم خوش خوابه،دوسداره بعد ازظهر چندین ساعت بخوابه.یا صبح ها دیر بیدارشه، عوضش شبا هم،دیر می‌خوا ...

منم یوقتایی با خودم میگم شاید اگر شغلش آزاد نباشه،خوابش درست بشه،ولی خب ریسکه

اگر نره سرکار بدهیامون زیاد میشه،اگر بدهیامون زیاد بشه دیگه کلا نمیره سرکار چون خودش رو میبازه! قبلا ...

نمیدونم والا☹️

الهی خدا کمک کنه و زندگیتون به برکت آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف خوب بشه و رونق بگیره

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
نمیدونم والا☹️ الهی خدا کمک کنه و زندگیتون به برکت آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف خوب بشه ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم♥️

الهی اجرت با آقا صاحب الزمان(عج)