2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهرشون خیلی سخت از خواب بیدار میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 82 پست
تو دوران عقد همسرم اینجوری بود  الان باز بهتر شد خودش بیدار میشه

خداروشکر که درست شد! شوهر من فقط وقتی قهر کنم برم تا یه مدت خودش رو درست میکنه بعد دوباره میشه مثل قبل

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه فوریت پزشکیه سه شب توی هفته نمیخوابه شیفته مجبورم دیگه

من که دارم از تمام آدمای خواب سنگین متنفر میشم! دست خودم نیست،اعصابم ضعیف شده

بخاطر کم پولی و بی پولیش دکتر نمیره! خب پس خدا خودش به داد من برسه! ظاهرا تا وقتی که به فکر ترک کردن ...

مسئله اینه که شما یه مشکل جسمی حاد رو میخواین با موزیک و اهنگ و ماساژ و صحبت و فلان رفع کنین اصلا همچین چیزی امکان نداره ایشون مغزش موقع خواب  بخاطر سمیت شدید مخدر و واکنش بدنش  به این ترکیبات به یه" شبه کما" میره اصلا اینجا نیست که راحت برگرده مثل اینه که به یکی که دست نداره بگی دست دربیار جون من جون مامانت اگه منو دوست داری دست دربیار قول بده !

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اول کاری کن زود بخوابه شاید کم خونی داره قرص بده بخوره  وانگیزه زیاد بهش بده برای خرج زندگی بیش ...

باید اول ببرمش چکاب تا ببینم مشکلش جز اعتیاد چیه،بعدم شروع کنیم به درمان! فقط ان شاء الله درست بره سرکار تا پول دستش بیاد وگرنه عمرا بیاد دکتر

تلوززون روشن کن بلند کن باید بزور عادتش بدی صبح زود بلند شه تا عادت کنه

هر راهی رو که بگی امتحان کردیم،بعد از یه مدت عادی میشه! اتفاقا این جور کارا باعث شده خوابش عمیق تر بشه! دیگه صداهای بلند هم روش جواب نمیدن ! مگر خدا کمکش کنه تا درست بشه

بله . عاشق شد گفت جدا بشیم . وگرنه من عین خر داشتم زندگی میکردم باهاش🤣🤣

آخرش نامردی هم کرد؟؟؟؟😳😳😳😳

الان داره با اون زندگی میکنه؟؟

شوهر من یه ساعت طول میکشه خوابشم به شدت سنگین 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

نه .من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم و بهت میگم تا زمانی که ترک نکنه و از ترکش سه سال نگذره مشکلات ...

عزیزم ی سوال دارم ازت شوهر منم اعتیاد داره یکم ک دیر میکشه ش رو میگه دل درد میگیرم و اشک و خمیازه و پادردی و.... 

بنظرت با چ روشی ترک کنه بهتره خیلی ساله میکشه بدبخت شدیم سر همین اعتیاد عقب موندیم از همه چیز

و اینکه موقع ترک تهوع و بالا اوردن عادیه؟ 

سلام

فکر میکنم شما نباید همش صداش بزنین...

بر فرض یه هفته نمیره سرکار سخته اما حداقل خودش عزمش رو جزم میکنه تا یه فکری برداره و بیدار بشه...

این درست نیست که به شما عادت کنه و خیالش راحت باشه شما صداش می‌زنید...

داداش منم خوابش سنگین بود رفت زالو درمانی بهتر شد...

ولی همون نکته اول که گفتم بهش فکر کنید...

تَوَکَلتُ عَلَی الله🌱فِی الواقع خداوند عِند رفاقت است☘️
مسئله اینه که شما یه مشکل جسمی حاد رو میخواین با موزیک و اهنگ و ماساژ و صحبت و فلان رفع کنین اصلا هم ...

خب واسه ترک اعتیاد هم بهمون گفتن نباید مجبورشون کنیم وگرنه بعد از ترک دوباره برمیگردن! شاید نخواد هیچوقت ترک کنه،یعنی راهی جز جدایی نیست؟