یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدبخت شوهر من ساعت ۳صبح میره سرکار ،خودش بیدار میشد صبحونه میخورد میرفت ،الان که ماه رمضونه ۷/۵صبح میره،واقعا استارتر انرژی ازت میبره و حرصت میگیره اینجوری ،باهاش حرف بزن یا دوتا گوشی آلارم بزار بالا سرش با فاصله که بیدار بشه خودش.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
راهی هست که قبل از ترک اعتیاد خوابش رو بشه درست کرد؟
نه .من کادر درمانم هجده سال سابقه دارم و بهت میگم تا زمانی که ترک نکنه و از ترکش سه سال نگذره مشکلات خواب و بدخلقی های نوسانی و شاید یه سری مشکلات جنسیش حل نمیشه واینکه بهش بگو بعضی کبدها تحمل دفع مواد زائد مخدر رو ندارن حتما بره کبدشو چک کنه که خدای نکرده داستان نشه براش
کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
آخه دیگه چقدر سنگین؟ بعضی وقتا هفت هشت ساعت صداش میکنم آخرش بیدار نمیشه! بعضی روزا تا پونزده شونزده ساعت میخوابه(الان تعداد همچین روزایی خداروشکر خیلی کمتر شده نسبت به قبل)! داره روی کارش تاثیر منفی میذاره
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤
دیر که میخوابه،ولی مشکل من سخت بیدار شدنشه! مثلا بعد از ده ساعت خوابیدن هم به زور باید بیدارش ...
اول کاری کن زود بخوابه شاید کم خونی داره قرص بده بخوره وانگیزه زیاد بهش بده برای خرج زندگی بیشتر تلاش کنه بشین جدی صحبت کن روزی تو صبح زود میگن چرا خورشیدبالاترین جایگاه وداره چون صبح زود طلوع میکنه
بدبخت شوهر من ساعت ۳صبح میره سرکار ،خودش بیدار میشد صبحونه میخورد میرفت ،الان که ماه رمضونه ۷/۵صبح م ...
ای کاش فقط انرژی ببره! اعصاب برام نمونده! مامان باباش هم از دستش کلافه شدن! وقتی باهاش حرف میزنیم قبول میکنه ولی وقتی خوابه دوباره همون آشو همون کاسه!
اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤