2777
2789

برای بیدار کردنش چکار میکنید؟

منظورم از سخت بیدار شدن اینه که حداقل سه چهار ساعت زمان ببره تا بتونید بیدارش کنید! 

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

هر راه کاری که ارائه شد بدون حتما باید ایشونو  ببرینش چک کنین که مشکل غلظت خون و انزیم  کبد نداشته باشه و معتاد نباشه چون این روش بیدار شدن اصلا طبیعی نیست 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر راه کاری که ارائه شد بدون حتما باید ایشونو  ببرینش چک کنین که مشکل غلظت خون و انزیم  کب ...

اعتیاد داره شوهرم

یعنی واسه اعتیادشه؟

وای خدا صبرت بده ... من هم همینجوری بود تازه نشسته هم می‌خوابید .. من ماساژش میدادم . براش لقمه می‌بردم توی رخت خواب بذاره دهنش .یا شکلاتی چیزی . اینقدر داد و فریاد تا بیدار میشد . خوببیش این بود خودم زود بیدار میشدم 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
وای خدا صبرت بده ... من هم همینجوری بود تازه نشسته هم می‌خوابید .. من ماساژش میدادم . براش لقمه می‌ب ...

شوهر من با قربون صدقه،نوازش،داد و بیداد و ... هم سخت بیدار میشه! دیگه عصبی شدم،نمیتونم با محبت بیدارش کنم! یه روز دو روز که نیست،آدم ضعف اعصاب میگیره

ساعت گوشی اانگ شاد میزارم همین طوری پشت سرهم هریک دقیقه بخونه 

دیگه جواب نمیده! همسایه ها با صدای گوشی ما بیدار میشن اما دیگه روی شوهرم جواب نمیده! اوایل جواب میداد ولی الان نه!

برای شما چقدر طول میکشه تا بیدار بشه؟

من ساعت ۱۰ صبح صداش میزنم یک بیدار میشه هیچی طبیعی شده برام 

شغلش آزاده؟

شوهر من داره این دیر رفتن به مغازه براش بد میشه! داره مشتری هاشو از دست میده!‌