2777
2789
عنوان

ما وضع مالی مون چطوریه اصلا چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 59 پست
واقعا اعصابم خورد میشه از همچین آدم های من نیومدم پز بدم نیازم ندارم اثباتش کنم

اولا پز نداره

کدوم منطقه تهران زندگی می‌کنی شما یا کدوم شهر هستین

دوما گفتن هم نداره وا خوب مردم چیکار کنن بگن فقرید چیزی عوض میشه یا ن خوبید واقعا اوضاعتون خوب میشه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم شما دنبال فخر فروشی هستین واینکه شوهرت و بابات روهمدیگه ماهی بیست میلیون دارن

عزیزم من تاپیکاشو خوندم

تا چند روز پیش مجرد بود دنبال خواستگار بود تازه قراره یکی بیاد خواستگاریش

۱۶ سالشه

تو یکی از تاپیکاش سوتی داده سنشو

کاربرای عزیز ایشون که قصد پز دادن نداشت خدای نکرده فقط خواست نطر بقیه رو بدونه راجب خودشون

پز چیه 

بحث بلوغ فکریه

۱۶ سالش شده بچه که نیست

بچه ۴ سالست مگه 

بارو هنوز خوایتگاری نیومده میگه نامزد

کل تاپیکاش اینه شوهر میخوام

عزیزم من تاپیکاشو خوندمتا چند روز پیش مجرد بود دنبال خواستگار بود تازه قراره یکی بیاد خواستگاریش۱۶ س ...

سوتی ندادم هرکس پرسید گفتم چندسالمه 

د کنج این دل قایمی سر مگو راز منی«m»♥️

خیر.تاپیکاشو باید ببینیهمش امتحان دارم و اینابعد تو یه تاپیکش یکی دو ماه پیش زده بود ۱۶ سالمه

خوبه خودم گفتم چندساله چقدر حسودین خدایی فضولید قشنگ 

بهم زدم باهاش اصلا نسوزین

پز چیه بحث بلوغ فکریه۱۶ سالش شده بچه که نیستبچه ۴ سالست مگه بارو هنوز خوایتگاری نیومده میگه نامزدکل ...

شوهر میخوام؟

طرف خواستگاریم اومده سوتی چی؟جمع کنید بابا