2777
2789

اواسط ماه هفت بارداری هستم دکتر گفت بچه حدود دویست گرم وزنش کم هست ، خودمم پنجاه روز هست وزنم ثابت هست تغییر نکردم ، برام مولتی ویتامین نوشتن که هم اشتها و هم وزن تغییر کنه ولی اصلا نمیتونم بخورم یدونه خوردم قورت نداده بالا آوردم ، جایگزین نداره؟ آمپولی چیزی به جاش بزنم ؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 

منم همین بودم جنین از ۳۰ هفته به بعد وزن میگیره

من تا لحظه زایمان حالم بد بود دارو ها رو نمیخوردم پودر لیدی میل دکتر داد حل میکردم چشمامو می‌بستم و دماغمو  میگرفتم سریع میخوردم وزن بچه ام ۳۸ هفته ۳۴۰۰ بود بچه بعدی زایمان زودرس شدم ۳۵ هفته شد ۲۶۰۰ 

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین بودم جنین از ۳۰ هفته به بعد وزن میگیره من تا لحظه زایمان حالم بد بود دارو ها رو نمیخوردم پ ...

وای خیلی سخته من اصلا نمیتونم بخورم نگران بچه هم هستم ولی نمیتونم این مولتی ویتامین رو تحمل کنم 🤪

وای خیلی سخته من اصلا نمیتونم بخورم نگران بچه هم هستم ولی نمیتونم این مولتی ویتامین رو تحمل کنم 🤪

چشماتو ببند و قورت بده سریع هم میوه بخور بعدش

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
سلام . حتما وسط غذات بخور که معدت پر باشه.آب هم زیاد بخور .من صبح ها میخوردم بالا میاوردم وسط ناهار ...

اصلا وحشتناک بود میده تازه خارجیش هم هست ولی نمیتونم تحملش کنم برم دکتر بگم به جاش آمپول بدین میشه ؟ 😅 همه فکر میکنن چون دومی هم دختر هست بخودم نمی‌رسم و رشد نکرده میگن باشه دختر حالا باید چیزی بخوری که ، ولی واقعا اشتها ندارم این مکمل‌ها هم بقیشو میشه تحمل کرد اینو اصلا

چشماتو ببند و قورت بده سریع هم میوه بخور بعدش

حالا ایندفعه اینجور امتحان میکنم هنوز یدونه نخوردم ازش 😅 دخترم میگه مامان حالا ببین سر دارو خوردن با گیر میدی خودت از ما بدتری