2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه مادرشوهرم

324 بازدید | 14 پست

با وجود خواهر شوهرای مجردم

هرچی کار داره ب من میگه که انجام بدم

پاشو ی لیوان اب بده

پاشو ی سینی چای بریز

نمیدونم فلان چیزو بده، سفره بنداز، جمع کن 

اصلا اعصابم بهم میریزه

وقتی دختر مجرد تو خونه هست تازه از منم کوچیک ترن چند سال

کوزت گیر اورده انگار

( اگه دختر مجرد تو خونه نداشت یا از من بزرگتر بودن یا هرچی ناراحت نمیشدم )

ولی علنن داره بهم بی احترامی می‌کنه 

به نظرتون چه برخوردی کنم باهاش؟؟

دخترای این دور زمونه حرف گوش نمیدن میترسه پیش تو سرپیچی کنن 

نبابا اتفاقا خیلی ب حرف مامان باباشونن 

یبار باباش نمیدونم چی خواست مامانش گفت فلانی(من)تو پاشو بده

خیلی اذیت میشم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در اینجور مواقع به شوهرم میگفتم انجام بدم یا در خلوت به شوهرم میگفتم مامانت حق نداره بهم دستور بده بهش تذکر بده یا هم وقتی بمن میگفت منم به خواهر شوهر مجردم میگفتم تو همش نشستی ها پاشو چایی بیار کلا من تابع دستوزات کسی نیستم یکی دستور بده اجرا نمیکنم خیلی بدم میاد برام فرق نداره طرفم کی باشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم در اینجور مواقع به شوهرم میگفتم انجام بدم یا در خلوت به شوهرم میگفتم مامانت حق نداره بهم دستور ب ...

خیلی خوبه ک میگی 

ولی من اصلا روم نمیشه

در واقع چون خواهر شوهرام کار میکنن(توخونه) دلش برا دختراش میسوزه میگه من انجام بدم کارا رو 

ولی من دلم نمی‌خواد نوکرشون باشم هر لحظه

میدونم آدم آتیش میگیره،تو موقعیتت بودم،خیلی کم برو خونشون ،خودشون متوجه میشن بخاطر چیه

اوایل زیاد میرفتم

الان هفته ای ی بار ای طورا میرم

اونم با دعوت 

ولی خب مثلا واسه شام خواهر شوهرم از اتاق کارش میاد میگه وا کو پس شام چرا سفره اماده نیست

مادرشوهرمم فقط ب من میگه