2777
2789

تا به گفته خیلیا روشنفکر

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود روشنفکری خیلیم خوبه

اونایی که از روشنفکر به عنوان توهین استفاده میکنن ترسناکن

و البته اونایی که هررفتار ناهنجاری رو میگن روشنفکر بازی!

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
امل بودن افتخار نیست 

هشتگشو یادت رفت

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

روشنفکر رو بد معنی کردن واست 

روشنفکری یعنی با دید باز و همه جانبه و با بررسی دقیق جزییات و کلیات و همه جوانب زندگی کردن 

یعنی مهارت تغییر در تفکر غلط و جایگزین کردن تفکر صحیح 

روشنفکری باعث افتخاره 

خود روشنفکری خیلیم خوبه اونایی که از روشنفکر به عنوان توهین استفاده میکنن ترسناکن و البته اونایی ک ...

گفتم به گفته خیلیا 

روشنفکر رو بد معنی کردن واست  روشنفکری یعنی با دید باز و همه جانبه و با بررسی دقیق جزییات و ...

من روشنفکری رو تعریف نکردم که میگی بد مهنی کردن واسم 

گفتم ترجیح میدم عقب مونده باشم تا به گفته خیلیا روشنفکر 

چون یسری به ظاهر روشنفکر هستن که دارن عقایدشونو تحمیل میکنن و به هرکس شبیهشون نیست انگ عقب مونده بودن میزنن .