2777
2789

من امسال دخترم میره اول بخاطر شرایط زندگیمون خیلی خجالتی بار اومده آخرای بهمن بردمش سنجش بخاطر خجالتش زدن عدم همکاری و رد کردن گفتن تا دو هفته زنگ میزنیم یک ماه و نیم گذشته ولی هنوز زنگ نزدن خودم ببرمش دوباره همونجا خیلی استرس دارم خونمون هم شهریاره اگه جایی می‌شناسید که تکرار سنجش انجام میدن ممنون میشم بهم بگید

من خدا را دارم ...بین تمام نداشته هایم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم خودتون هم برید پیگیری کنید  چون معمولا زیاد پشتیبانی خوبی ندارن

آره خیلی بی اعصاب بودن آنقدر با بچه ها بد رفتاری میکردن دختر منم هم ترسید هم استرس گرفت

نمیشه دوباره بری سایت ثبت نام کنی  یه هزینه میگیرن دوباره مینویسی ببرش بیرون یکم اجتماعی بشه& ...

اگه اذیت کنن میرم دوباره ثبت نام میکنم صبح میخوام برم 

آره خیلی بی اعصاب بودن آنقدر با بچه ها بد رفتاری میکردن دختر منم هم ترسید هم استرس گرفت

عزیزم🥲 خواستید دخترتون و ببرید قبلش باهاش صحبت کنید که تحت تاثیر جو اونجا قرار نگیره و آروم باشه همین که استرس نداشته باشه نصف کار راه افتاده

و خدایی که به شدت کافیست 🤍 میشه واسه رسیدن به هدفم برای صلوات بفرستی 🥲💗

متولد چه ماهیه؟

بفرست کلاسهای موسیقی یا نمایش یا قصه گویی 

من امسال باید بره پیش دو 

و شهریوریه ولی می‌فرستم پیش یک 

و کلا یکسال دیرتر می‌فرستم مدرسه 

زیرنظر گفتاردرمانگره تاخیر کلام داره 

اگر هوشش خوب باشه بین سالهای آینده جهشی میخونه ولی زودتر نمیفرستم

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
عزیزم🥲 خواستید دخترتون و ببرید قبلش باهاش صحبت کنید که تحت تاثیر جو اونجا قرار نگیره و آروم باشه هم ...

یکسره باهاش صحبت میکنم قول جایزه ای که دوست داره رو بهش دادم یکسره هم بیرون میبرمش که اجتماعی تر بشه

پسر منم همینطور بود 

اولش زدن عدم عمکاری نو آموز 

بعد گفتن نمیتونه مدرسه ی عادی بره 

کلی خونه باهاش کار کردم ولی از بقیه خجالت میکشید 

هر بار بردم مربی های سنجش با داد و تحقیر منو رد میکردن میگفتن بچت مشکل داره 

آخرین بار شوهرم بردش شانس آوردم زنه ازینایی بود که پاچه ی همجنس خودشو میگیره ولی برا مردا طناز و دلربا میشه😒 گفتش عاقای عسیس غصه نقولید بچس دیگه ایرادی نداره(این جمله رو تو دماغی بخون😒)الان ۱۰ سالشه و زرنگترین بچه ی کلاس

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
متولد چه ماهیه؟ بفرست کلاسهای موسیقی یا نمایش یا قصه گویی  من امسال باید بره پیش دو  و ...

اردیبهشت هست از دوسالگی هم مهد میبردمش ولی خجالتیه دوساله هم کلاس زبان میره

یکسره باهاش صحبت میکنم قول جایزه ای که دوست داره رو بهش دادم یکسره هم بیرون میبرمش که اجتماعی تر بشه

بعضی چیزا درون آدم زیاد سخت نگیرید بهش بزرگ بشه به مرور زمان رفتارش تغییر میکنه 

و خدایی که به شدت کافیست 🤍 میشه واسه رسیدن به هدفم برای صلوات بفرستی 🥲💗
پسر منم همینطور بود  اولش زدن عدم عمکاری نو آموز  بعد گفتن نمیتونه مدرسه ی عادی بره  ...

کآش دختر منم قبول بشه خیالم راحت بشه🥲

اردیبهشت هست از دوسالگی هم مهد میبردمش ولی خجالتیه دوساله هم کلاس زبان میره

خجالتیه یا درونگراس؟ تو خونه خوبه؟ اگر تو خونه هم کم حرف نمیزنه و اینا خجالتی نیست درونگراس

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم