سلام من سه ماهه موهامو کراتین کردم تقریبا بعد از یک ماه ریزش مو گرفتم الان خیلی شدید شده جوری که دست میکشم به موهام دسته ای میریزه چکار کنم تو رو خدا یا راهی بگید که ریزش قطع بشه اینم بگم دیگه نه سشوار میکنم نه شامپوی فری سولفات میزنم ولی همچنان شدیدا داره میریزه
عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خیلی دروغگو بود همش میگفت بهتربن مواد و میزارم ولی وقتی که اتو میکشید قشنگ کف سرم سوخت مواد و که گذاشت چشمام و کف سرم داشت آتیش میگرفت خیلی هم گاز داشت
عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱
اگه کمبود ویتامین و... چیزی نداری و همه چیت مثل من اوکی بود
من قرص پریوتین خوردم دوبار در روز به مدت ۳ ماه + محلول ضد ریزش سریتا
ریزش موهام خیلیییییییی بهتر شد
دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
واییی چقد زیاده گرفته در حالی ک کارشو خوب انجام نداده برو پیشش بگو این چه وضعشه
آشنا بود تازه همون موقع باهاش بحثم شد چون بعد از اینکه اومدم خونه شستم یه قسمت از موهام به حالت اول برگشت هر چی بهش میگفتم قبول نمیکرد میگفت تقصیر خودته تا راضی شد دوبارهدمواد بزاره صاف کنه ولی خیلی پشیمونم اگه به عقب برگردم هیچ وقت این کارو نمیکنم😔