2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 21 پست
واییی  من خیلی دوس دارم برم ولی تاپیک های شمارو میبینم میترسم

نه نرو به خدا حیف موهاست بعد کلی هم گازش ضرر داره من‌موهام خیلی پر بود جوری که فرق سرم معلوم نبود ولی الان همش داره میریزه

عاقبت در یک شب از شب های دور🌸کودک من پا به دنیا می نهد🌸آن زمان بر من خدای مهربان🌸نام شورانگیز مادر می نهد🌸🤱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شامپوهای فری سولفات خیلی برای مو خوب هستن ولی چون مواد قلیایی کمی دارن چربیه پوست سرو تمیز نمیکنن چربی وقتی داخل روزنه ها جمع میشه باعث میشه اکسیژن به پیاز موهاتون نرسه و درنتیجه باعث ریزش موتون میشه. شما شامپوی فری سولفاتتو بزن سشوارتم بکش اما هفته یک یا دوبار با توجه به چربی پوست سرت، فقط پوست سرتو با شامپوی معمولی بشور خوب بشور که چرب نمونه. و مزوتراپی هم انجام بدم با برند فیوژن فقط کوکتل ریزش موشونو بگیر. این شماره ی نمیاندگی خود فیوژنه: 09009801190