2777
2789
من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...

عزیزم امیدوارم خدا تماااام مشکلاتتونو حل کنه و به همه خواسته هات به زودی برسی.

تجربه خودم در مورد گره گشایی برای شغل، استغفار ۷۰ بندی حضرت علیه. برا من که در حد معجزه بود .‌شمام هر شب یا هرروز بخونش و معنیاشو با دقت بخون مطمعن باش به امید خدا کارات میفته رو غلطک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون هر کسی بخونه فوایدش رو میبینه فرق نداره چطور باشه

سلام من خودم که نماز شب خوندم بیگناه نبودم و گناهان زیادی داشتم اما کم کم سعی کردم در کنار نماز شب استغفار کنم و کم کم گناهانم رو کمتر کنم و سعی کردم به دیگران مهربانی کنم کمک و مهربانی با دیگران ،شاد کردن دل ناامید ،صدقه در حد توان در کنار نماز شب هم خیلی ناامیده به گناهان خودت فکر نکن خدا خیلی بزرگه کم کم شروع کن به نمازشب و در کنارش کم کم گناهانت رو کم کردن فقط برای بعضی ها زود جواب میده بعضی دیر برای من بعد از ۳ ماه در حالی که کم کم داشتم ناامید میشدم برام معجزه شد و یک خواب عجیب دیدم که بهم گفت مشکلت حل شد 

فقط نماز شب میخونین؟یا یومیه هم میخونین.من بعضی وقتا که نصفه شب بیدار میشم دو رکعت نماز میخونم حس خو ...

نماز های یومیه اگه بخونی تاثیرش بیشتر میشه شما نماز شب بخونید و کم کم سعی کنید نماز های یومیه رو هم بخونی مطمعن باش تاثیرش بیشتره من خودم تجربه کردم نماز شب خیلی از شر و اتفاقات بد رو دور میکنه هرگز ترکش نکن و بعدش حتما استغفار و دعا کنید که خیلی خوبه

ممنونم گلم مرسی عزیزم شغلی که میخواستید گیرتون اومد؟؟

بله عزیزم.‌راضیم.‌من مدتها دنبال شغل بودم منتها یا اوکی نمیشد یا اگرم میشد دقیقه نود بهم میخورد. بعد از شروع این استغفار، اول نشونه هاییو دیدم تا اینکه  بعد از چند روز کار مناسب برام اوکی شد. البته خواسته اصلی من شغل دیگه ای بود که فعلا مهیا نشد و جای دیگه ای مشغول شدم که بعد از یه دوره طولانی، نشدن و رکود ،واقعا برام عین معجزه است.

من هزار تا مشکل و گرفتاری دارم پدرم کتک میزنه و خسیس و بد دل و شکاکه و بددهن هست و من و خواهرمو به ز ...

عزیزممممم خدا به زندگیتون آرامش بده 

امیدت به خدای مهربون باشه در کنارش هم تلاشت رو چند برابر کن 

خدا در دل های شکسته است 

ناامید نباش قول میدم که موفق ترین میشی 

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

خدا کمکت کنه

برای اینکه پدرت اذیتت نکنه تو نمازات سوره ناس رو بخون بعد از حمد

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

واقعا تاثیر داره؟؟مرسی ممنونم عزیزم

من امتحان کردم

اینو با همه هونایی که تو امضام نوشتم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اینقدر نگو بدبختیم این کلمه رو بکار نبر حرف ها انرژی دارن و واقعا همینطوری که هی میگی بدبختیم بدبختی و بدبیاری میاد سمتت.اما ببین عوضش هرروز خدارو شکر کن بگو خدایا شکرت بخاطر هرچی که دلت میخاد داشته باشیو بگو مثلن بگو بخاطر شغل عالیم ممنون شکرت بخاطر دندونلی زیبام و هرچی که دلت میخاد و اینم بدون در کنارش تلاش کن خیلی هم تلاش کن موفقیت الکی و با دست رو دست گذاشتن چیزی نمیاد سمتت پس تلاش کن آزمون های استخدامی رو شرکت کن مطمئنم قبول میشی و پیشرفت میکنی توکلت به خدا باشه

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

نماز های یومیه اگه بخونی تاثیرش بیشتر میشه شما نماز شب بخونید و کم کم سعی کنید نماز های یومیه رو هم ...

من نمازهای یومیه اول وقت میخونم چند ماهه دارم نماز شب میخونم برای مشکل ازدواجم صوت بقره هم اوایل پخش میکردم

نمیدونم چرا نمیشه که نمیشه

حتما خیلی ادم بدیم دعام مستجاب نمیشه😔😔

آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟

عزیز دلم چشم ♥️♥️🩷🩷

الهی به زودی زود چنان معجزه هابی تو زندگیت انفاق بیفتند که از خوشحالی بی نهایت به اون حد بی نهایت خوشحالی برسی🩵🩵🩵

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈