2777
2789
عنوان

کدوم بهتره❓️

52 بازدید | 14 پست

تقریبا میشه گفت کراشم شکست عشقی خوردهه. میخوام باهاش رفاقت کنم ممکنه وابسته شه و بیاد تو رابطه به مرور عاشق شه 

دوتا تصمیم دارم ولی نمیدونم کدومشو اجرا کنم که به نفعم باشه و بعدا باعث پشیمونیم نشه. یک اینکه قید کراشمو بزنم و رو خودم کار کنم اگه کسی بود که واقعا دوسم داشت باهاش اوکی شم.  دوم اینکه منتظر کراشم بمونم و باهاش رفاقت کنم تاا هر وقت که خسته شم یا بخواد بیاد تو رابطه.

کدومش بهتره؟ دلیلتونم بگید خواهشاا

نظرسنجی

از کسی که سال ها منتظر مونده بهت نصیحت:

منتظر اینکه هیچ مردی عاشقت بشه نمون! و به پیشنهادات الانت فکر کن

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسی که سال ها منتظر مونده بهت نصیحت:منتظر اینکه هیچ مردی عاشقت بشه نمون! و به پیشنهادات الانت فکر ...

شما منتظر موندی و عاشق نشد طرف؟ 

آخه الان کراشم یطورایی شکست عشقی خورده ممکنه کنارش بمونم وابسته شه و..

شما منتظر موندی و عاشق نشد طرف؟ آخه الان کراشم یطورایی شکست عشقی خورده ممکنه کنارش بمونم وابسته شه و ...

اره دیگه...

نه عزیزم براش نقش چسب زخم رو ایفا می‌کنی بعدا ک‌خوب شد ترک میشی!

به خودت بیا دختر

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
خب بنظرتون بین این دوتا تصمیم کدومش بهتره؟؟ نمیخام بعدا پشیمون شم

اینکه به خودت برسی

منتهی واقعا اگر خییلی دوسش داری و فک میکنی بعدا پشیمون شی که کاش شانسم امتحان میکردم برو سمتش

ولی اینو بدون شانست کمه

مواظبه خودت خییلی باش

شما منتظر موندی و عاشق نشد طرف؟ آخه الان کراشم یطورایی شکست عشقی خورده ممکنه کنارش بمونم وابسته شه و ...

میدونی برا پسر عشق با انتظار ایجاد نمیشه....

پسر از همون اول تصمیم میگیره کی نقش چی رو داره براش

اینکه به خودت برسیمنتهی واقعا اگر خییلی دوسش داری و فک میکنی بعدا پشیمون شی که کاش شانسم امتحان میکر ...

اگه کسی که خوب بود و واقعا دوسم داشت باهاش اوکی شم ممکنه کراشم فکر کنه دوسش نداشتم و نارحت شه؟

میدونی برا پسر عشق با انتظار ایجاد نمیشه....پسر از همون اول تصمیم میگیره کی نقش چی رو داره براش

حق

اگه کسی که خوب بود و واقعا دوسم داشت باهاش اوکی شم ممکنه کراشم فکر کنه دوسش نداشتم و نارحت شه؟

اوکی شو..

اصلا مهم نیست اون چ فکری بکنه

میدونی برا پسر عشق با انتظار ایجاد نمیشه....پسر از همون اول تصمیم میگیره کی نقش چی رو داره براش

موافقم. ولی خب کراشم چون دلش جای دیگه بود پا نمیداد الآن ک فهمیده نمیرسه به اون دختره اوضاع فرق داشت 

گفتم شاید با صبر و رفاقت بشه عاشقش کرد..