2777
2789
عنوان

بابام بی عرضست

232 بازدید | 21 پست

اعصابم خورده نشسته به مامانم فوش میده بد و بیراه میگه مامانم میگه مگه مردم برم کار کنم توقه داره پول از تو آسمون بیاد آرزوی مرگشو دارم اینقدر مادرمون اذیت میکنه کار نمیکنه میگه طلا های ک بهت بابات داده رو بده بفروشم پول نداریم ۱۰۰تمن بابام بزرگم داده طلا گرفته حالا این چشمش پیششونع  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا بعضیا فقط اسمشون پدره بدترشو من دارم خواهر حتی تو زندگی مشترکمم ننشست و کار خرابی کرد آبروم بر ...

تزه میگه من نمیتونم دیگع از این خونه میزنم میرم حیف حیف از ترس داداشم ک الان اومده جرعت ندازه چیزی بگه

ب مامانت بگو طلاهاشو بده ب ی نفر ک امینه یا بذاره بانک ولی ی گرمش هم نده ب بابات ک حیفش میکنه  ...

نمیده گفت جونت بیاد رو لبت بهت نمیدم یه ساله اصلا کار نمیکنه اینقدر از مردم قدض میکنه نمیده آبرومون رفت دیگع دلم میخواد خودمو بکشم

بابات که خیلی اشتباه می‌کنه و تن پروره 

ولی طرز فکر مادرتم اشتباهه که میگه مگه من مردم که برم کار کنم؟ کار جنسیت نداره اتفاقا زنیکه کار می‌کنه دیگه نیازمند هیچ مردی نیس مستقله دستش تو جیب خودشه آپشن محسوب میشه ولی برا مرد تن پرور و سو استفاده گری مثل پدر شما همون بهتر که سر کار نره چون میشه حمالی و کر مفت و بیگاری هرچی مامانت بره دربیاره رو بابات می‌بره خرج میکنه پس همون بهتر تو خونه خودش کار کنه

تزه میگه من نمیتونم دیگع از این خونه میزنم میرم حیف حیف از ترس داداشم ک الان اومده جرعت ندازه چیزی ب ...

کاش بره کاش همه بابای بد برن ب جهنم خسته شدیم ای خدااا شکرت بخاطر ای زندگی گ.وه

بابات که خیلی اشتباه می‌کنه و تن پروره  ولی طرز فکر مادرتم اشتباهه که میگه مگه من مردم که برم ...

اخه بخواد کار کنه هم نمیزاره من خواستم برم کار کنم قسم و قرآن ک نمیزارم بری خستم دیگع