اعصابم خورده نشسته به مامانم فوش میده بد و بیراه میگه مامانم میگه مگه مردم برم کار کنم توقه داره پول از تو آسمون بیاد آرزوی مرگشو دارم اینقدر مادرمون اذیت میکنه کار نمیکنه میگه طلا های ک بهت بابات داده رو بده بفروشم پول نداریم ۱۰۰تمن بابام بزرگم داده طلا گرفته حالا این چشمش پیششونع
نمیده گفت جونت بیاد رو لبت بهت نمیدم یه ساله اصلا کار نمیکنه اینقدر از مردم قدض میکنه نمیده آبرومون ...
وای بابای منم همین بوده و هست دیگه اینا هیچوقتم درست نمیشن ولی عیب مامان من اینه ک ب دل بابام راه میاد همه طلاهاشو داد آقا بره بفروشه و خرج کنه ک راحت باشه اگه الان داشت خودش ی سرمایه میشد برای مامانم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تزه میگه من نمیتونم دیگع از این خونه میزنم میرم حیف حیف از ترس داداشم ک الان اومده جرعت ندازه چیزی ب ...
میخواد بره خب بره راه باز جاده دراز هرجام بره باید ی سرپناه داشته باشه خونه اجاره کنه مجبوره پول داشته باشه بخاطر پول باید کار کنه اتفاقا بذار بره شاید عقلش سرجاش اومد ب تلنگری بهش خورد. اینجور مردا بذارن برن با ی زن دیگه هم اخلاقشون باعث میشه اون زن هم ازش فراری بشه پس با خیال راحت اجازه بدید بره دنیا رو دور بزنه ی بادی ب کلش بخوره دست از پا درازتر برمیگرده بخاطر این اخلاقش حداقل اگه اهل کار و پس انداز و پیشرفت بود میگفتی میره رو پای خودش میایسته ولی از این مردا آبی گرم نمیشه بعد میگن زنا جنس ضعیفن خیلی زنا رو داریم خرج مردو میدن زمونه برعکس شده😑😐
[QUOTE=334626958]مستاجرین؟ یا خونه برا خودتونه؟ خرج خونه رو پی چجوری درمیاره شغل خودش چیه[/QUOTE آر ...
پس اجاره خونه رو از کجا میارید؟ اتفاقا بنظرم مامانت طلاهاشو نده ببینم بابات از کجا میخواد بیاره اگه فردا روزی از خونه انداختنتون بیرون ناراحت نشو تقاص کارای باباته ببینم میتونه ب خودش بیاد یا بازم این چیزا رو میبینه و ب روش نمیاره که مقصر خودشه