2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البرز هستیم  دخترم یک منطقه و من منطقه دیگه  دوست نداره من معلمش باشم یا تو مدرسه اش باش ...

به سلامتی چه جالب معلم ریاضی منم دخترش اصلا باهاش چشم تو چشم نمیشه حتی نمیزاره ریاضی درسش بده😂

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
خیلی خیلی ممنونم جواب دادی   زیست در حد  سی هستم   چون باید مرور کنم  شیمی ...

به جای اینکه کتاب تست بزنی با بوجه بندی قلمچی و ماز و سنجش اینا وزیست تاز تقسیم بندی کن مثلا کلشون میشه ۲۰ تا فقط زیستشو بزن 

برای فیزیک روی دوازدهم وقت بزار بیشتر و تست سطح بالا بزن برنامه و سایت هایی که آزمون انلاین رایگان میگرن مثلا گاج اون موقعه برنامه ای داشت رایگان می تونستی بدی خیلی خوب بود برنامه های دیگه هم هست وقتی ۳۰ میزنی یعنی تسلطط باید بیشتر کنی اصل موضوع فهمیدی که با تست زیاد حل میشه کمتر درسنامه بخون بیشتر تست بزن هر تست که دشواره برات لایت کن دوباره حلش کن

دانشجو❤️👩‍⚕️
چه مشکلی داری

من دهم تجربیم 

معدل دی ماهم شد ۱۹.۵۰ 

مدرسه نمونه دولتیم

راستش من هیچکس نیس کمکم کنه یا راهنمایی من تا دی واقعا گیج گیج بودم اصلا نمیدونستم کجام باید چیکارکنم چکارایی لازمه چجوری ارس بخونم ... ازطرفیم درگیر مشکلای زندگیم بودم ..

الانم که نهاییه خیلی نگرانم انقد گریه مبکنم انقدر بهش فکرمیگنم میترسم دیگه نمیدونم چجوری جمع بندی کنم میترسم نمرم خوب نشه 

[QUOTE=33463010  4]😂😂[/QUOTE]

پارسال یک بار کتابش رو خواستم ورق بزنم 

گفت مامان می بخشی منو یک چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟ 

گفتم بگو 

گفت میشه کتابم رو نگاه نکنی معلم مون از آرایه های ادبی، دستور ، نکات معنی همه چیز رو کامل میگه 

منم کتابش رو گذاشتم روی میز 

گفت خیلی ممنونم