2777
2789

مباحث مهم تابع و.....بخون که حتما و قطعی سواله وتست بزن 

برنامه هایی که رایگان آزمون میگرن دان کن و بزن 

برای شیمی حفظیات بخون تست بزن لایت کن بعد مسعله بخون لایت کن حالا همون لایت هارو دوروز بعدش حل کن کتاب خیلی سبز کار کن اگه وقت نمیکنی مهمان فقط بزن 

زیست بخون به متن مسلط باش بعد شما هم برو آزمون گاج و بزن بعدش گزینه دو فقط زیستش  وتحلیل کن نکات شکل فکر کنم شکل داری گلم

فیزیک رو خیلی راحت تر میشه به درصد رسوند نسبت به ریاضی پس بیا کتاب تست بزار جلوت ۵تا حل کن مبحث فصل یک دوازدهم که حتما تست میاد ازش تحلیل کن ۵ تا ۵تا یکدفعه میبینی کلی تست زدی حالا بیا لایت حل کن و بیشتر با تست زدن سعی کن یاد بگیری نه با درس خوندن زیاد

اگه سوال دیگه ای بود بگو گلم 

دانشجو❤️👩‍⚕️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دهم تجربیم  معدل دی ماهم شد ۱۹.۵۰  مدرسه نمونه دولتیم راستش من هیچکس نیس کمکم کنه یا ...

نه نترس برو کتابخونه یا اگه اتاقت ساخته همه درسا و مباحث بنویس بر اساس درصد اهمیت تایم بزار برای درسا مثلا فارسی روزی دو ساعت  بیشتر بعد زبان یک ساعت و نیم و همچنین در نظر بگیر خودت چقدر کدوم درسو واردی یا ضعف داری متن بخون همه چیو قشنگ حفظ و مرور کن نمونه نهایی حل کن همین ۲۰ میشی❤️

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
هوش خیلی به درد کنکور نمیخوره واقعا من هوش راضیم خیلی خوب بود از بچگی ولی خدایی ربطی به تست ندارع هم ...

عزیزن میشه به منم بگی  زیست در حد 50 هستم ریاضی ضعیفم و شیمی هم 40     50    وفیزیک 30 40

زیزن میشه به منم بگی  زیست در حد 50 هستم ریاضی ضعیفم و شیمی هم 40     50     ...

درصدات خوبه که حدود ۵۰ درصد همش حفظ کنی پزشکی میاری با یه معدل ۱۹.۵ 

شما ریاضی که ضعیفی محبت های مه تست زیاد میاد بخون 

برای بقیه درس های آزمون قلمچی بزن تحلیلی کن +زیست آزمون زیست تاز

دانشجو❤️👩‍⚕️
عزیزن میشه به منم بگی  زیست در حد 50 هستم ریاضی ضعیفم و شیمی هم 40     50   &nbs ...

عزیزم اون که می‌گفت من نبودم ولی از من می‌شنوی زیستم خوب کن نهایی خوب بخون قبول‌میشی

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )