2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تآ الان چقدر خوندی با توجه به شرایط بگم

میشه به منم بگی؟ 

ریاضی  در حد  ده بیست درصد بلدم برای اردیبهشت براش وقت نزاشتم 

فیزیکم   دارم فصل سه دوازدهم میخونم مرور میکنم  فیصل  چار دهم نخوندم  

شیمی کامل بلدم  

زیست   اوضاع خوبی توش ندارم چون براش وقت نزاشتم   تست   چی برای زیست بزنم  این وقت باقی مونده رو  اب کیو دارم بیشتر فصل اشو حل کردم دیگ  نمیتونم خیلیه

خیلی درس خون بود ؟  خیلی باهوش بود ؟

مدرسمون تیهوشانع ولی خب بگم نخبه بود نه خوب بود روزی چهار تا شیش ساعت هم بیشتر نمی‌خوند تند خوان بوده زیست هفتاد بقیه سی و خورده زمین یکم منفی  دروس نهایی هم معدل نوزده شد 

وقتی از ماه عکس میگیری نمیگی چه ماه زشته میگی (دوربین نمیتونه زیبایی های ماه رو ثبت کنه )
خب من دانشجو ام الان یه برنامه برات میگم که جواب میده فقط تو این چند روز فشرده هست ولی مباحث پارسال ...

میشه  به منم  بگی   شرایطمو گگفتمممم  فیزیک  پایه خوبی دارم تستم زدم فقط مرور مونده  

زیستو  بگو   چیکار کنم این چند روز ک خوب بدم تست چی بزنم؟ 

میخواستم بدونم چطور نهایام خوب بدم و در کنارش تستی بخونم

چیز مشخصی نداره ،یه جورایی باید ببینی در چه سطحی و چه قدر خوندی ...

به هر حال برای همه یه مسیر مشخصی وجود نداره و سوالت خیلی کلیه ...یه سری مطالب جدید خیلی سخته گنجونده بشه تو این ایام تست زدنش