2777
2789
عنوان

قهر با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 46 پست
این که این مقیاس رو قرار داده اشتباه ولی میتونستی قشنگ تر بهش بفهمو نی مثلا عزیزم تو غذای خوش مذه من ...

من چهل ساله سرکارم نذاشت برم نمیگه برو سر کار ...فقط طرف اونا رو میگیره اعصابم خورد میشه اصلا برای چی از جاریم دفاع میکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برات ناراحت شدم مرد باید بفهمه با زنش چطور رفتار کنه خدا کمکت کنه عزیز دلم تحقیر حدی داره   &nb ...

این منو دوست نداره اگر دوستم داشت تو این بیست سال یبار طرف منو میگرفت بخاطر دوتا دخترام مجبورم زندگی کنم 

من چهل ساله سرکارم نذاشت برم نمیگه برو سر کار ...فقط طرف اونا رو میگیره اعصابم خورد میشه اصلا برای چ ...

چرا باید بتونه ارامش تورو بهم بزنه؟ ببین من یه چیزی که خودم فهمیدم مردا اینجورین که مثلا میدونه تو از تعریف از جاریت بدت میاد خب اون هم یا تو عصبانیت یا وقتی حس میکنه اقتدارش کم شده اینو میگه تو با کسی مقایسش نمیکنی؟؟

این منو دوست نداره اگر دوستم داشت تو این بیست سال یبار طرف منو میگرفت بخاطر دوتا دخترام مجبورم زندگی ...

عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی خانم قشنگم ببین من خودم یه مدت خیلی شوهرم مقایسم میکرد با خواهراش ببین چقدر سخت بود برام منم شروع کردم نکات خوب خودمو که تو اونا کمتر بود گفتم مثلا اگه خونت همیشه تمیزه ولی اون اینجوری نیست بگو من همیشه به تو به بچه ها توجه کردم من تمیزی خونه همیشه برام مهمه و دوست ندارم تو و من تو خونه کثیف زندگی کنیم اما شاید بقیه توجه نکنن به این چیزا و هر کسی ویژگی های خودشو داره بعدشم ازش بپرس تو دوست داری مقایست کنم؟؟

این منو دوست نداره اگر دوستم داشت تو این بیست سال یبار طرف منو میگرفت بخاطر دوتا دخترام مجبورم زندگی ...

مثل شوهر منه کاش همون اول می‌گفت دوستم نداره دیر فهمیدم 

فقط 6 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثل شوهر منه کاش همون اول می‌گفت دوستم نداره دیر فهمیدم 

منم الان بیست ساله با این عوضی زندگی میکنم یه بلاهایی سرم اورده خاک برسرم طلاق نگرفتم موندم و حالا دخترام بزرگ شدن و نمیتونم برم و تنهاشون بزارم

دیگه هیچ وقت راجع به جاریت تو خونه حرف نزن. اگر شوهرت هم گفت جوابش و نده

میدونی چی شد من اونا رو افطاری دعوت کرده بودم این برادرشوهرم همش میگفت خونتونو بفروشید خیلی دخالت میکنه و جاریمم میگفت اره ادم باید پیشرفت کنه  من هیچی نگفتم شوهرمم سکوت کرده بود دوروز  از اون موضوع گذشت  بعد سر یه چیزی با شوهرم حرف میزدیم یهو شوهرم بهم  گفت  خونمون زیر بناش کهنه هستش و باید عوض کنیم باید پیشرفت کنیم و... منم پریدم بهش گفتم خونمون خیلی هم قشنگه  تو کوچ میکنی بکن من نمیکنم و... بعد دیدم همش میگه باید پیشرفت کنیم و ... منم دیدم تموم نمیکنه گفتم داداشت همش زندگیم دخالت میکنه مگه ما زندگی اون کار داریم بخوایم هم زندگیش دخالت کنیم میزنه از دهنمون ...... شوهر عوضیم از اونا دفاع کرد 

مقایسه کردن باعث بروز مشکلات زناشویی میشه کاراشتباهیه

منم گفتم اونا پول دارن هر روز پیشرفت میکنن ما چی همین زن داداشت مفت مفت رفته معاون مدرسه شده مغازه داره شوهرم برگشت گفت حقمونه از بچگی پدر ندیدیم