2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک ۳سال پیش عقد کردم ولی الان ک دارم جدا میشم برا ۱۱۴تا سکه،۱۶۷میلیون مالیات خواستن ازم

این درصورتی هست که کامل و نقد بگیری.وقتی یکه رو سالی یه دونه قسطی میزنن مالیاتش چیه؟

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
این درصورتی هست که کامل و نقد بگیری.وقتی یکه رو سالی یه دونه قسطی میزنن مالیاتش چیه؟

ن ب خدا

هنوز اصن من فقط گذاشتم اجرا 

ازم۱۶۷تومن خواستن

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 
ن ب خدا هنوز اصن من فقط گذاشتم اجرا  ازم۱۶۷تومن خواستن

وا خب خیلیا چیزی دستشونو نمیگیره اینو از کجا دراوردن خدا لعنتشون کنه.

من بعد ۲۲سال به مشکل خوردم میخام اجرا بزارم شوهرم هرچی داشته نقد کرده اینجوری که من باید یه چیزی هم بهشون بدم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
وا خب خیلیا چیزی دستشونو نمیگیره اینو از کجا دراوردن خدا لعنتشون کنه. من بعد ۲۲سال به مشکل خوردم می ...

اره ب ولله

برا اینکه امار طلاق بیاد پایین

ولی من گفتم بضاعت مالیم انچنان نیس ک ۱۶۷میلیون‌بدم

بهم فرم استشهادیه داد ک ۲نفر تایید کنن ک من پول ندارم

با ۴و۵۰۰حل شد 

اره ب ولله برا اینکه امار طلاق بیاد پایین ولی من گفتم بضاعت مالیم انچنان نیس ک ۱۶۷میلیون‌بدم بهم ...

والا مردا هار شدن وگرنه زن که از خوشی نمیره.کدوم زنی حاصره الکی زندگیشو خراب کنه اگر مرد اخلاقش خوب باشه یا خیانت نکنه 

والا مردا هار شدن وگرنه زن که از خوشی نمیره.کدوم زنی حاصره الکی زندگیشو خراب کنه اگر مرد اخلاقش خوب ...

دقیقا خودم تا لحظه ی اخر جنگیدم ک زندگیمو نگه دارم

ولی خب نشد

دقیقا خودم تا لحظه ی اخر جنگیدم ک زندگیمو نگه دارم ولی خب نشد

انشاالله بهترینا برات رقم بخوره عزیزم منم بعد عمری زندگی ناچارم اقدام کنم