چون بقیه میگن عاقبت خوبی نداره مخصوصا الان بچه ت بزرگ شد دوسال قهر هستیم ولی عید شوهرم رفت خونشون پدر مادرم میگن برو ولی رو نده بهشون شوهرمم اصراری نداره میگه هروقت دلت خواست برو از طرفی حتی بهشون فکر میکنم خشم اضطراب میگیرم نکنه ادم نشده باشن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ آدمی قرار نیست تغییر کنه؟ شما مدت طولانی ندیدی شون احتمالا اگه بری شاید یکم آبرو داری کنن، ولی آدما همیشه همونن. این شمایی که باید برا خودتون حد و مرز تعیین کنید.
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶
توی این دو سال عذاب کشیدم از کارایی ک با من کردن حتی پیش روانشناس رفتم اعصابم ضعیفه نمیدونم چیکار کن ...
درکتون میکنم عزیزم.چون خودمم همین ها رو تجربه کردم، منم بعد دوسال آنچنان رفت و آمد ندارم ولی تو مراسم و مناسبت ها میرم خونشون متوجه شدم هر چقدر من اجازه بدم میان جلو.
خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین. پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚 کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم دوباره عضو میشم🥲😶