2777
2789
عنوان

میخوام با خانواده شوهرم اشتی کنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1450 بازدید | 41 پست
اصلا قهر نکنید که بخواد اینجوری بشه

اخه نمیدونید ک چه کارایی میکردن من اون موقع حامله بودم چند ماه هم با اونا زندگی کردم توی یکی از اتاقاشون جون ب لبم کردن من زن همشون بودم کلفت همشون بودم ب جز شوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادش بودن از این میترسیدم بیفتن بمیرن شوهرم عذاب بکشه

نه خوب کردی شما نمیتونی مانع رفتن اون بشی واسش تصمیم بگیری به قول خودت بعدا مقصرشناخته می‌شدی که شما نزاشتی اما واسه رفتن خودت اگه میبینی بعدا اذیت میشی میتونی نری 

درکتون میکنم عزیزم.چون خودمم همین ها رو تجربه کردم، منم بعد دوسال آنچنان رفت و آمد ندارم ولی تو مراس ...

درسته نمیشه ک بعد این همه مدت مثل قبل شد حتما یه چیزایی باید رعایت شه

نه خوب کردی شما نمیتونی مانع رفتن اون بشی واسش تصمیم بگیری به قول خودت بعدا مقصرشناخته می‌شدی که شما ...

دلم اصلا نمیخواد برم ولی روانشناسم گفت اگه روزی اشتی کردین هیچ تنشی پیش نیاد ب هیچ وجه باهاشون صمیمی نشو  جوری برو خونشون انگار مهمون رودروایسی رفته خونشون زیاد نشین و زود اون جمع رو ترک کن ک مسئله ایی پیش نیاد دیگه نمیدونم چیکار کنم 

اونا اگ ادم شده بودن میومدن عذرخواهی میکردن و اشتی میکردن دنبال دردسر نباش

اونا مثلا خودشون رو بزرگ حساب میکنن جالب اینجاست عموی شوهرم اومده بود ک واسطه بشه اصلا وجود من رو نادیده میگرفتن یه جوری ک انگار فقط شوهرم ادم مهم اون بود بره نه من 

بیخیال بابا میخوایشون چیکار

والا ب کارم نمیان ولی نمیخوام شوهرم تنها بره و اونا ب این موضوع عادت کنن چون اونا منو ب عنوان عروس نمیخواستن مجبور شدن چون پسرشون منو دوست داشت 

منم همین فکر رو میکنم بعضی وقتا دعا میکنم خدا همشونو با هم ورداره از زمین چی میشد 

تو ک قطع رابطه ای دیگ چیکارشون داری ک خدا نابودشون کنه 

تو مسئول نگه داشتن حال خوب خودتی و زندگیت همین

پسرتم نزار بره حسرت دیدن نوه شون رو دلشون بمونه

والا ب کارم نمیان ولی نمیخوام شوهرم تنها بره و اونا ب این موضوع عادت کنن چون اونا منو ب عنوان عروس ن ...

اره درسته نذار شوهرت زیاد بره رفتنی هم ماهی یک بار مناسبتی چیزی باهم برید یک ساعت

خدایا دستمو بگیر….🖤
تو ک قطع رابطه ای دیگ چیکارشون داری ک خدا نابودشون کنه  تو مسئول نگه داشتن حال خوب خودتی و زند ...

اخه رابطشون یه جوریه نری بعدا تو یک جمع ببینمشون چون چند روز دیگه عید فطر باید بریم عید دیدنی و نمیدونم اگه تو ی جایی دیدمشون چطوری رفتار کنم