2777
2789
عنوان

میخوام با خانواده شوهرم اشتی کنم چون

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیدونید ک چه کارایی میکردن من اون موقع حامله بودم چند ماه هم با اونا زندگی کردم توی یکی از اتاق ...

ازینا بدترشو دیدم ولی قهر کنی به نفعشونه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
یعنی قهر نباشم

الان یکم کوچیک میشی ولی میگم دیگه قهر نکن چون باز باید کوچیک شی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
الان یکم کوچیک میشی ولی میگم دیگه قهر نکن چون باز باید کوچیک شی

پس اگه اونجور باشه من غرورم از همه چی مهم تر اصلا باهاشون چشم تو چشمم نمیشم برن ب درک خیلی خوشم میاد ازشون 

پس اگه اونجور باشه من غرورم از همه چی مهم تر اصلا باهاشون چشم تو چشمم نمیشم برن ب درک خیلی خوشم میاد ...

پس بزار اونا به خوش خوشانشون با پسرشون ادامه بدن ، من الان استراحت مطلقم شوهرم مرتب می‌ره اونجا هربار ده تا کیسه چیز میز دستشه اصلا زنگ نمیزنن حالمو بپرسن چرا؟ چون دارن با پسرشون بدون وجود مزاحمت من حال میکنن

پس بزار اونا به خوش خوشانشون با پسرشون ادامه بدن ، من الان استراحت مطلقم شوهرم مرتب می‌ره اونجا هربا ...

برای همین میگم خدا از زمین ورشون داره ببینیم این چند روز چی میشه به نتیجه ای رسیدم میگم اخرش چیشد 

برای همین میگم خدا از زمین ورشون داره ببینیم این چند روز چی میشه به نتیجه ای رسیدم میگم اخرش چیشد&nb ...

هرروز گردن کلفت تر میشن تو به فکر خودت باش