2777
2789
عنوان

تنهام دلم گرفته

67 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من یه مادر تنهام به پسر ۲ ساله دارم ولی تو خونم همیشه افسردگی گرفتم خیلی حالم بده فکر کنم باید برم قرص اعصاب بخورم 

من محل زندگیم نیم ساعت با خونه مامانم اینا فاصله داره و تنها امیدم خونه مامانم بود ولی چون بچم اونجا شیطونی میکنه بابام سر بچم داد میزنه و گفت دیگه اینجا نیا و خواهرم هم گفت مزاحممونی برا همین دیگه نمیخام برم 

و از طرفی هم طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی می‌کنیم و الان با هم خوب نیستیم و مادر شوهرم و خواهرشوهرم باهام یه وری شدن و من هیچ جا و هیچ کسی رو ندارم و همش فکرهایی میاد تو سرم که شوهرم با خانوادش خوبه و از وقتی پدر شوهرم فوت شده شوهرم انگار شده شوهر مادرش من خیلی حالم بده تورو خدا کمکم کنید من هیچ دوستی هم ندارم 😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم

منم تنهام تو یه شهر غریب

فاصله ی خونه ی منو مادرم خیلی زیاده

کیلومتر ها فاصله داره سالی دو یا سه بار بیش‌تر نمیرم

....

خدا بچه تو حفظ کنه عزیزم 

من متاسفانه بچه ای ندارم و بچمو موقع زایمانم از دست دادم

و خب شرایط روحی خیلی جالبی ندارم

....

همسرم ۷ صبح میره و غروب بر میگرده

.....

اینارو برات نوشتم که بدونی شرایط بدی نداری با بچه ی نازنینت وقت بگذرون اگر امکانش هست الان که هوا خوبه با بچت برو بیرون ....خونه ی پدرتم یخورده کمتر برو خودشون دلتنگتون میشن😊😘

مادرشوهر و خواهر شوهرتم برات مهم نباشه انگار که نیستن (البته اگر مقصر هستن)

تنتون سالم بشه عزیزم