سلام دوستان وقتتون بخیر
من همین دیروز در نی نی سایت عضو شدم و خیلی توی سایت نمیام و تنها هدف عضویت در این سایت استفاده از تجربیات کاربران بزرگتر از خودم هستش.
اگه دوست دارید درباره من بیشتر بدونید میتونم بگم که من کلاس دهمم رشته م ریاضی فیزیک هستش در مدرسه نمونه دولتی درس میخونم، عاشق کتاب هستم و گاهی اوقات رمان هایی که توسط نویسنده های خوب و معروف نوشته شدند رو میخونم، هدف اصلیم دوست داشتم مهندسی باشه اما از اونجایی ک امنییت کافی برای خانوم ها نداره و گاهی هم بین زن و مرد تبعیض هست میخوام مدرس دانشگاه بشم،علاوه بر ریاضیات عاشق ادبیات هم هستم و شاعران مورد علاقه م فروغ فرخزاد، پروین اعتصامی، قیصر امین پور و فریدون مشیری هستند و در آخر اینکه عاشق ماجراجویی هستم اما خانوادم متاسفانه مخالفن و مثل اکثر خانواده های ایرانی همش نگران و اینکه دلشون میخواد ب من کمک کنند اما نمیتونن درکم کنن اما خب با این حال خداروشکر رابطه مون خوبه
و اینکه من قبل از عضو شدنم هر موقع مشکلی داشتم میومدم اینجا و تاپیک هایی ک مشکل کاربرهاشون مشابه مشکل من بود رو میخوندم و خلاصه که بنظرم نی نی سایت اگر درست ازش استفاده بشه واقعا مفید هستش.
همچنین من ب کاربرهایی مثل مامان امیرپرهام و خربوریدان و گارفیلد و پارمیدا و خلاصه کاربران قدیمی علاقه دارم چون تابحال ندیدم که توی پیام هاشون به کسی بی احترامی کنن و اینکه تا جایی که در توانشون هست واقعا راهنمایی میکنن.