2777
2789
عنوان

معرفی من

731 بازدید | 99 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

من همین دیروز در نی نی سایت عضو شدم و خیلی توی سایت نمیام و تنها هدف عضویت در این سایت استفاده از تجربیات کاربران بزرگتر از خودم هستش. 

اگه دوست دارید درباره من بیشتر بدونید میتونم بگم که من کلاس دهمم رشته م ریاضی فیزیک هستش در مدرسه نمونه دولتی درس میخونم، عاشق کتاب هستم و گاهی اوقات رمان هایی که توسط نویسنده های خوب و معروف نوشته شدند رو میخونم، هدف اصلیم دوست داشتم مهندسی باشه اما از اونجایی ک امنییت کافی برای خانوم ها نداره و گاهی هم بین زن و مرد تبعیض هست میخوام مدرس دانشگاه بشم،علاوه بر ریاضیات عاشق ادبیات هم هستم و شاعران مورد علاقه م فروغ فرخزاد، پروین اعتصامی، قیصر امین پور و فریدون مشیری هستند و در آخر اینکه  عاشق ماجراجویی هستم  اما خانوادم متاسفانه مخالفن و مثل اکثر خانواده های ایرانی همش نگران و اینکه دلشون میخواد ب من کمک کنند اما نمیتونن درکم کنن اما خب با این حال خداروشکر رابطه مون خوبه  

و اینکه من قبل از عضو شدنم هر موقع مشکلی داشتم میومدم اینجا و تاپیک هایی ک مشکل کاربرهاشون مشابه مشکل من بود رو میخوندم و خلاصه که بنظرم نی نی سایت اگر درست ازش استفاده بشه واقعا مفید هستش. 

همچنین من ب کاربرهایی مثل مامان امیرپرهام و خربوریدان و گارفیلد و پارمیدا و خلاصه کاربران قدیمی علاقه دارم چون تابحال ندیدم که توی پیام هاشون به کسی بی احترامی کنن و اینکه تا جایی که در توانشون هست واقعا راهنمایی میکنن. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

خش اومدی عزیزم ایشالا ک تو ام بزرگ شی و به کوچیکتر از خودت کلی چیز یا بدی    

💚💚💚💚

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک سوال داشتمبیخیال😊

من درخواست دوستی هیچکس رو نمیپذیرم 

سوالتون رو همین جا بفرمایید

به چه دلیل؟ همین جا بگید

هیچ قبول نکنی همین چند روز پیش به من و خواهرمم درخواست داده به کل نی نی سایت درخواست داده بهش مسگن هول نی نی سایت 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

هیچ قبول نکنی همین چند روز پیش به من و خواهرمم درخواست داده به کل نی نی سایت درخواست داده بهش مسگن ه ...

قبول نکردم. 

من درخواست دوستی خانوما رو هم قبول نمیکنم چه برسه به آقایون

قبول نکردم. من درخواست دوستی خانوما رو هم قبول نمیکنم چه برسه به آقایون

اها خوب میکنی 😁

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

هیچ قبول نکنی همین چند روز پیش به من و خواهرمم درخواست داده به کل نی نی سایت درخواست داده بهش مسگن ه ...

جدا؟ تا همین الان تو تاپیک قبل میگفتن به کسی درخواست ندادم😐

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
عجباایشون ۱۵سالشونهسوال داشتم ازشون

خب چرا باید قبول کنم سوالتون رو همین جا بپرسید.