یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هرکی میاد میگه چرا حرف نمیزنه اطرافیان اعصاب آدمو خورد میکنن تا وقتی بچه بود میگفتن چی شد راهنمیره!
آخ آخ میفهمتت.به منم میگفتن.البته بیشتر خانواده همسرم منم به شوهرم گفتم چرا رو بچمون عیب میذارن اونم تذکر داد.مادر شوهرم میگفت بچه های من تو یکسالگی کامل کامل حرف میزدن.شوهر من میرفته عکسای آلبومو می آورده میگفته مامان اینارو دم دست نذار من پاره میکنم هاااااا.تازه اینا تو نه ماهگی بوده.تو همون دوران پشت مهمون بالش میاورده و میوه تعارف میکرده به مهمون😬😬😬😬😬😕😕😕😕😕😕😕اینارو میگفت منم میگفتم عجببببببببب ولی تو اندورنیم اینجوری بودم😶😷😷😷😷
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
سه با یک سال و نیمه فرق داره خب.جاریت وقتی عقلش به اینجای قضیه نمیرسه ولش کن بذار حرف بزنه.اگه ایندفعه گفت تو بگو نه بابا بچه من طبیعی.پسر شما به نظر بیش فعال میاد یه دکتر ببرش
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟