2777
2789
دختر اصفهانی من باید غذا بزارم دهنش هیچی دستش نمیگیره بخوره

چرا فكر ميكني عجيبه منم هنوز به پسرم خودم غذا ميدم

خودش يا با دست ميخوره يا با قاشق و همه رو ميريزه

من اينقدر حرص ميخوردم كه چرا ي كارايي رو خودش نمي كنه يا حرف نمي زنه الان به اين نتيجه رسيدم كه از بچگي پسرم لذت ببرم ديگه كم كم بيخيال شدم

هرچند الانم بعضي وقتا از شيطنتاش توي مهموني ها حرص ميخورم😔😔

سه با یک سال و نیمه فرق داره خب.جاریت وقتی عقلش به اینجای قضیه نمیرسه ولش کن بذار حرف بزنه.اگه ایندفعه گفت تو بگو نه بابا بچه من طبیعی.پسر شما به نظر بیش فعال میاد یه دکتر ببرش

خخخ پسر من خیلی خوشگله ماشالا همش حسودی میکنه بخدا میخاد عیب بزاره شوهرم جواب همشونو خوب میده خدایی😛😛😛😄😄

----»😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فكر ميكني عجيبه منم هنوز به پسرم خودم غذا ميدمخودش يا با دست ميخوره يا با قاشق و همه رو ميريزهمن اينقدر حرص ميخوردم كه چرا ي كارايي رو خودش نمي كنه يا حرف نمي زنه الان به اين نتيجه رسيدم كه از بچگي پسرم لذت ببرم ديگه كم كم بيخيال شدمهرچند الانم بعضي وقتا از شيطنتاش توي مهموني ها حرص ميخورم😔😔

کاش بریزه هر چی میدم دستش پرتش میکنه

----»😊
خخخ پسر من خیلی خوشگله ماشالا همش حسودی میکنه بخدا میخاد عیب بزاره شوهرم جواب همشونو خوب میده خدایی😛😛😛😄😄

هیچی بیشتر از یه لبخندی که همراه با زل زدن تو چشم طرف باشه،طرفتو نمیسوزونه.رو بچت عیب گذاشت یه لبخند بزن بعد بلند شو اسپند دود کن.بیار رو سر بچت بچرخون الگی زیر لبتم زمزمه کن.خودم اعتقادی ندارم ولی قدرت تسکین بخشیش فوق العادس

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
هیچی بیشتر از یه لبخندی که همراه با زل زدن تو چشم طرف باشه،طرفتو نمیسوزونه.رو بچت عیب گذاشت یه لبخند بزن بعد بلند شو اسپند دود کن.بیار رو سر بچت بچرخون الگی زیر لبتم زمزمه کن.خودم اعتقادی ندارم ولی قدرت تسکین بخشیش فوق العادس

همیشه دود میکنم چون وقتی میرم بیرون همه فک میکنن دختره بچم !موهاش بوره سفیده .. چشام زیر پاش فقط تنبله😡😡😡

----»😊
آخ آخ میفهمتت.به منم میگفتن.البته بیشتر خانواده همسرم منم به شوهرم گفتم چرا رو بچمون عیب میذارن اونم تذکر داد.مادر شوهرم میگفت بچه های من تو یکسالگی کامل کامل حرف میزدن.شوهر من میرفته عکسای آلبومو می آورده میگفته مامان اینارو دم دست نذار من پاره میکنم هاااااا.تازه اینا تو نه ماهگی بوده.تو همون دوران پشت مهمون بالش میاورده و میوه تعارف میکرده به مهمون😬😬😬😬😬😕😕😕😕😕😕😕اینارو میگفت منم میگفتم عجببببببببب ولی تو اندورنیم اینجوری بودم😶😷😷😷😷

وای خداااااا چقد خندیدم      

عشقم 👈همسرم👑سرم و گل دخترم👼
همیشه دود میکنم چون وقتی میرم بیرون همه فک میکنن دختره بچم !موهاش بوره سفیده .. چشام زیر پاش فقط تنبله😡😡😡

پس دقيقا مثل پسره منه،لوسه برا همين تنبله😂😂 چون همه جا مورد توجه قرار ميگيره همه كاراش ديرتر از بقيه است

چه جالب دختر منم پوستش سفیده و موهاش بوره و کم پشت همه فک میکنن پسره😄😄😄

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
پس دقيقا مثل پسره منه،لوسه برا همين تنبله😂😂 چون همه جا مورد توجه قرار ميگيره همه كاراش ديرتر از بقيه است

ب نظرت چطوری بسکویتی چیزی بگیره دستش 😢😯 بخوره هیچ ترفندی ندارم

----»😊
حالا من خواهرم میگه بچم 9 ماهگی راه رفته😬😬😬ممکنه یعنی'!!

مگه ندیدی که رفته یا نه؟خواهر زادت بوده که.البته منم دیدم بچه تو نه ماهگی راه بره.خیلی عجیب نیست