2777
2789
ااره ی همکارمم همینو میگه میگه فامیل کای ترسوندنم🥴خودش شمالیه ،الان ب قدری اینجا بهش خوش میگذره🤣می ...

بله درسته. این تفکر   نمیدونم از کجا  نشات میگیره،،،شوکه شده بودن.گفتن بابا بخدا،به پیر   به پیغمبر خیلیییی آروم و  مهربونن😇 با خشونت   میانه ای ندارن.باورت میشه انقدر گفتن که پدرم با استرس ازم میپرسید   شوهرت کتکت میزنه و از من مخفی میکنی!😂😂😂گفتم بابا این طفلی  ازارش به مورچه هم نمیرسه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بله درسته. این تفکر   نمیدونم از کجا  نشات میگیره،،،شوکه شده بودن.گفتن بابا بخدا،به پیر &n ...

گفتم*

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر من چند وقت پیش دوسه روز رفته بود کردستان خیلی گرم و صمیمی باهاش برخورد کردن اونجا انگار که همش ...

🤩دخترمو  میدم بهشون.خخخخ

شانس منه . از دست این تبلیغات باعث شد اون استیکر بیاد در زیبای تورک ها و بقیه ایرانی ها شکی نیست&nbs ...

مرسی🤞🏻🌟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

مرسی🤞🏻🌟

شرمنده امیدوارم ناراحت نشده باشین . 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
شرمنده امیدوارم ناراحت نشده باشین . 

چرا ناراحت؟

[...شدیدا آبسسد سپ،ولی هوسوک بایسم،صافت استنم ولی گاهی از بس پسری هات میشه ک دیگه صافت استن بودنو نمیتونم:(عاشق هوپگیم،ولی تا وقتی خود هوسوک سپ شیپره،کی میتونه رو حرفش حرف بزنه؟😌شیپای فرعی ک شیپ میکنم تهکوک و جیکوکن،هوپمین و یونمین شیپرم هستم،ولی سپ ایز ریل😌😂نامجین هم ک دیگه مونی ب جین حلقه داد و رسما ازدواج کردن،دیگه شیپرش بودن نمیخواد،اونا کام اوت کردن عملا✨عاشق رابطه جینکوکم🍒 بنگتن استنم،سولو استن ای هیت یو و تنها فرقه ای هستی ک براش احترامی قائل نیستم پس لطفا هیچوقت اطراف من نپلک☝🏻عاشق ۱۷ اکتبرم،روزی ک سانشاینم بالاخره از میلیتری سرویس برگشت :) تاپیکای اوتی سونیم مربوط ب قبل کنسرت هاتسِ،بعد هاتس(هوپ ان د استیج)دیگه آدم سابق نشدم، کیوتچه با روح و روان آدم بازی میکرد😭☝🏻از بین کنسرتای هاتس ی کنسرت اوتی سونی هاتس رو دوستداشتم،و کنسرت بعد اون ک جز کنسرتای فاینال بود و هوسوکی نیکد اومد رو صحنه و کمر باریک و خوشگلشو و پوست سفیدشو کرد تو چشمون 😭☝🏻انیوی..این کل چیزی بود ک تو ذهنم بود...]     

چرا ناراحت؟

برای اون استیکر ناخواسته ی که امد

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
بله درسته. این تفکر   نمیدونم از کجا  نشات میگیره،،،شوکه شده بودن.گفتن بابا بخدا،به پیر &n ...

شکر ک دیدشون عوض شده🪷

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

استارتر اگه نوجوانی که اشکال نداره، آدم در نوجوانی درگیر شور و احساسات و تعصبه، حالا تعصب ملی یا دینی یا قومیتی یا حتی تیم باشگاهی. بزرگتر که میشیم کم کم می‌فهمیم که دنیا خیلی بزرگه و اغلب ما در طول عمرمون فقط فرصت دیدن و تجربه کردن یک قسمت خیلی کمش رو پیدا می‌کنیم.

هویت و زبان و فرهنگ خودت رو دوست داشته باش اما اگه نسبت بهش خیلی متعصب باشی چشمهات روی بدیها و نقاط ضعفش بسته میشه با میفتی در دام افکار فاشیستی و نفرت از بقیه افراد و قومیتهایی که این برتری رو به رسمیت نمی‌شناسند.

در حالی که نسل جدید باید به شدت پیگیر بهتر شدن و پیشرفت خودش و دوروبریهاش باشه و تعصب شدید جلوی این کار رو میگیره

الان متوجه شدم که کامنت رو اشتباهی گذاشتم 😐 این برای اسنارتر یک تاپیک دیگه بود که اونم همچین موضوع ...

متوجه شدم ولی من بین کامنت ها گفتم کورد نیستم❤️

و فقط نظرم رو گفتم

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
نمیدونم ولی کردهای سنندج خیلی خوبن من به شهرشون رفتم واقعا ادم های خوب و بامعرفتی هستن 

من برای اولین بار دو روز پیش رفتم سنندج خیلی خوشم اومد از شهرشون محو پارچه ها بودم قیافه هارو ندیدم ولی خیلی شهر تر تمیزی بود کلا به دلم نشست

بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست .در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.....🍀🍀🍀🍀🍀