2777
2789
عنوان

طول سرویکس

68 بازدید | 13 پست

سلام خانما هفته دوازدهم هستم طول سرویکسم ۳۱ بود کم نیس بنظرتون؟ممکنه ب دلیل استفاده نکردن شیاف باشه

اخه دکتر ازاول بارداری بهم شیاف پروژسترون داده بود ولی من فقط ماه اول استفاده کردم و دیگ نکردم ممکنه بخاطر اون باشه؟

خوش باش دمی که زندگانی این است...

بایدتاوقتی خودش اجازه نده استفاده میکردی زیر۲۹خطرناکه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

با استراحت طول سرویکس بالا می‌ره سعی کن خیلی فعالیت نداشته باشی 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا فعالیتم خیلی کمه دائم درحال استراحتم

خب پس نگران نباش  کمم نیست طول سرویکست 

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
دکترم میگفت احتمال خونریزی مجددمیگیرم هماتوم داشتم باشیاف تا۴۰رفت سرویکسم البته استراحت مطلق بودم دو ...

امروز میرم پیشش خدا بخیر کنه

امروز میرم پیشش خدا بخیر کنه

نگران نباش چیزی نیست ولی ازین به بعدسرخودکاری نکن بااجازه دکترت پیش برو

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

تنبلی کردم از شیافم خوشم نمیاد😣 سونو ان تی رفتم 

خوب با سونو واژینال دقیق تر نشون میده و مال من 27 بود در صورتی که با شکمی 32 نشون می داد  دکتر بهم شیاف میداد تحت نظر پریناتولوژیست هم بود  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
خوب با سونو واژینال دقیق تر نشون میده و مال من 27 بود در صورتی که با شکمی 32 نشون می داد  دکتر ...

خداکنه همون ۳۱ باشه و کمتر نباشه امروز ک بیدار شدم دهانه رحمم درد میکرد