2777
2789

مدرسه بزرگسالان رو برای یازدهم و دوازدهم هم میشه ثبت نام کرد؟چجور مدرسه ای هست؟حضوری یا غیر حضوری؟

،،،،حتما بخون،،،،،خوشحال میشم تاپیک هایی که مربوط به مدرسه هست تو پروفایلم رو گزارش بزنید لایکشون 

از اول چون واحدی هست هر ترم ،یک درس کامل   الان درساتون نیمه تمام حساب میشن

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اول چون واحدی هست هر ترم ،یک درس کامل   الان درساتون نیمه تمام حساب میشن

الان من میخوام مدرسه نرم  به جاش غیر حضوری ادامشو تو بزرگسالان بخونم  متوجه نشدم

دقیق متوجه نشدم معمولا هر ترم کتاب های جدید بر میدارید دیگه 

الان من مدرسه خودمو میخوام ول کنم  غیرحضوری برم بزرگسالان  منظورم اینه دیگه از اول نباید شروع کنم که؟ همینو ادامه میدم

اگه برین اداره ونامه بدن میتونی همین رو غیر حضوری برای نهایی بری

بزرگسالان بخوای بری درسا ی دوازدهم رو از اول وتو دو ترم باید امتحان بدی. کتاباتون تقسیم میشه وهر کتابی رو کامل ویکدفعه امتحان میدی.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

الان من مدرسه خودمو میخوام ول کنم  غیرحضوری برم بزرگسالان  منظورم اینه دیگه از اول نباید ش ...

نه ببین مدرسه یزرگسالان شما هر ترم چند واحد یعنی چندتا کتاب میتونی برداری که تو اون ترم باید تموم کنی

مثلا دینی زبان زیست دوازدهم رو برمیداری و تو سه ماه تموم میکنی بعد نیم سال دوم چندتا کتاب جدید،اینجوری نیست که از نیمه شروع کنی

پس همین مدرسه عادی هم میشه غیرحضوری برم؟ 

اول با مدیر مطرح کن که نامه بده اداره  اونا تایید کنن میگن مدرسه نیا وغیر حضوری باش وفقط وقت امتحان آخر سال بیا

یکی برای منم توضیح بده لطفا.خواهرزاده همسرم سال دوازدهم رو اصلا نرفته.هر کاری کردیم گفت نمیرم مدرسه و بعدا بزرگسالان میرم!الان باید چیکار کنه.از مهر سال جدیدش شروع میشه؟اصلا چطور باید ثبت‌نام کنه و کلاسای حضوری نداره ؟!

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

یکی برای منم توضیح بده لطفا.خواهرزاده همسرم سال دوازدهم رو اصلا نرفته.هر کاری کردیم گفت نمیرم مدرسه ...

غیرحضوریه. وشهریه میگیرن تو دو ترم امتحان میده .

اگه نظری نباشه وفنی حرفه ایی یا کارو دانش ده جلسه آخر آموزش حضوری دارن .این رشته هارو خیلی سخت نمیگیرن ولی نظری باید خودش نمره قبولی رو بیاره.

غیرحضوریه. وشهریه میگیرن تو دو ترم امتحان میده . اگه نظری نباشه وفنی حرفه ایی یا کارو دانش ده جلسه ...

برای ثبت نامش کجا باید بره.رشته اش گل و‌گیاه زینتیه. نمیدونم زیر شاخه فنی میشه یا کاردانش

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

برای ثبت نامش کجا باید بره.رشته اش گل و‌گیاه زینتیه. نمیدونم زیر شاخه فنی میشه یا کاردانش

مدارس نزدیک سکونت رو سرج کنین یا برین اداره بهتون معرفی  میکنه. 🌹