2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود همراه لکه بینی

3134 بازدید | 29 پست

سلام خانما من الان سه روزه از وقت پریودیم گذشته و لکه بینی قهوه ای دارم و بعد رابطه و وقتایی که دستشویی میرم ترشحات خونی دارم (خونابه) کل بدنمم درد میکنه سمت چپ شکمم تیر میکشه عضلاتمم گرفته بیبی چک زدم منفی شد البته بگم من ماه پیش یه بارداری و نصفه و نیمه داشتم یعنی تو همون مراحل اولیه ش از بین رفت و بعد پریود شدم تقریبا همین علائمم داشتم بنظرتون علائم الانم ربطی به ماه قبل داره؟؟؟؟

به توکل نام اعظمت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم درد شمارو دارم۸روزه تاخیردارم از دیروز لکه بینی پیداکردم سینه هام بشدت درد میکنه و نوکش میسوزه بی بی چکام منفی بودن.خداکنه زودتر پریود بشم خسته شدم دیگه

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
منم درد شمارو دارم۸روزه تاخیردارم از دیروز لکه بینی پیداکردم سینه هام بشدت درد میکنه و نوکش میسوزه ب ...

من درد سینه ندارم ولی بدنم خیلی درد میکنه مثل وقتی که ادم انفلوانزا میگیره بدن درد میگیره +درد سمت چپ شکمم خیلی ام بی حال و حوصلم نمیتونم کاری انجام بدم

به توکل نام اعظمت💚
من درد سینه ندارم ولی بدنم خیلی درد میکنه مثل وقتی که ادم انفلوانزا میگیره بدن درد میگیره +درد سمت چ ...

برو دکتر حتما سونو بده.

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
منم درد شمارو دارم۸روزه تاخیردارم از دیروز لکه بینی پیداکردم سینه هام بشدت درد میکنه و نوکش میسوزه ب ...

منم مثل شما بودم دقیقق دیروز دمنوش زرشک خوردم صبح بیدار شدم دیدم پریود شدم 

من نزدیک ۱۰روز لکه بینی داشتم چند روزم میشد سینه هام به شدت درد میکرد اما فقط لکه قهوه ای میومد یا کم یا یکم زیاد تا دیروز یکی بهم گفت دمنوش زرشک بخور سرچ کردم دیدم نوشته قاعده اوره دم کردم خوردم ۱۲ساعتم نشد پریود شدم

من نزدیک ۱۰روز لکه بینی داشتم چند روزم میشد سینه هام به شدت درد میکرد اما فقط لکه قهوه ای میومد یا ک ...

اخه من میترسم چیزی بخورم حتی اگه یه درصدم باردار باشم ضرر بکنه هرچند که احتمال بارداری نزدیک به صفره 

به توکل نام اعظمت💚