2777
2789
عنوان

عقب افتادن پریود همراه لکه بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3610 بازدید | 29 پست
دوقاشق زرشک بشور مثل چای دم کن بخور اگه نشدی دوباره فرداش بخور

دودلم برم ازمایش بتا بدم یا نه خیلی الکی حساس شدم همش توهم بارداری دارم ..چی میشد ماهم مثل بقیه راحت باردار میشدیم

به توکل نام اعظمت💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عفونت داری؟من قبلا داشتم هر چقدر دکتر رفتم نشد ی مدت خوب بودم تا اونم خودم خونه درمان کردم

من که پارسال هم معاینه شدم هم پاپ اسمیر دادم جفتش خوب بود تو این چند وقتم مورد خاصی ندیدم که نشون دهنده عفونت باشه نه خارش دارم نه سوزش ترشحمم طبیعیه

به توکل نام اعظمت💚
دودلم برم ازمایش بتا بدم یا نه خیلی الکی حساس شدم همش توهم بارداری دارم ..چی میشد ماهم مثل بقیه راحت ...

اگه شک داری نخور شاید بارداری من هنوز اقدام نکردم باید اسید فولیک و ویتامین دی بخورم بعد

اگه شک داری نخور شاید بارداری من هنوز اقدام نکردم باید اسید فولیک و ویتامین دی بخورم بعد

چی بگم والا دوسه روز صبر میکنم ببینم پریود میشه یا نه نشدم دمنوش و میخورم یا میرم دکتر

به توکل نام اعظمت💚
من که پارسال هم معاینه شدم هم پاپ اسمیر دادم جفتش خوب بود تو این چند وقتم مورد خاصی ندیدم که نشون ده ...

من هر ده روز یا دوهفته سرکه سیب میریزم تو لگن با اب زیاد رقیق میکنم بیست دقیقه میشینم توش خیلی خوبه خود دکترمم همین پیشنهاد داد

من هر ده روز یا دوهفته سرکه سیب میریزم تو لگن با اب زیاد رقیق میکنم بیست دقیقه میشینم توش خیلی خوبه ...

اگه احیانا عفونت داشتم حتما امتحانش میکنم

به توکل نام اعظمت💚
چی بگم والا دوسه روز صبر میکنم ببینم پریود میشه یا نه نشدم دمنوش و میخورم یا میرم دکتر

من دکتر رفتم دوفامد ۱۰داد بهم انگار از همیشه بدتر شدم لکه بینیم قبلا سه روز بود الان از عید من درگیرم

من دکتر رفتم دوفامد ۱۰داد بهم انگار از همیشه بدتر شدم لکه بینیم قبلا سه روز بود الان از عید من درگیر ...

من اصلا قبلا لکه بینی نداشتم پریودام هفت هشت ماه خیلی منظم بود از ماه پیش که درگیر اون بارداری نصفه و نیمه شدم سیستم بدنم کلا بهم ریخت

به توکل نام اعظمت💚
دودلم برم ازمایش بتا بدم یا نه خیلی الکی حساس شدم همش توهم بارداری دارم ..چی میشد ماهم مثل بقیه راحت ...

سلام خوبی عزیزم باردار بودی؟؟منم اینطوری شدم چهار ساله بچه دار نشدم

واقعا چی میشد مثل بقیه راحت باردار بشم😭

سلام خوبی عزیزم باردار بودی؟؟منم اینطوری شدم چهار ساله بچه دار نشدمواقعا چی میشد مثل بقیه راحت باردا ...

اون موقع نه ولی چند ماه بعدش باردار شدم و الان دخترم به دنیا اومده 

انشالله شمام زودتز بچه ی سالمتو تو بغل میگیری فقط یه چیز بگم لطفا خواهرانه گوش کن بسپر به بخدا و ازش به زور نخوا بگو هر چی صلاحته همون بشه

به توکل نام اعظمت💚
اون موقع نه ولی چند ماه بعدش باردار شدم و الان دخترم به دنیا اومده انشالله شمام زودتز بچه ی سالمتو ت ...

ممنون عزیزم خیلی وقته سپردم دست خودش الان دوماهه پریود نشدم رفتم ازمایش بتا دادم منفی شد دعا کنید برم دکتر چیز بدی نباشه