بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
جاری م ودوستم انجام دادن نتیجه چندانی نداشت.اماتوپیج دکتره بعضی خیلی بهترشدن.خودم برالک انجام دادم خوب بود.گف حداقل ۵سال میمونه واگه مراقبت کنی هیچوقت مثل اولت نمیشی
اربیوم برای منافذ بهتره . co2 به تنهایی جواب نمیده برای شما باید اول سابسیژن کنه بعدش co2 بعدشم الانسه رقیق شده تزریق کننده و این جلسات ادامه داشته باشه و بینشون مزوژل هم بزنی
منم خیلی جای جوش لک منافذ دارم تو فکرشم مزو انجام بدم
جای جوش و منافذ متفاوته. جای جوش درمانی ک برای اون دوستمون نوشتم موثره .گول عکسای فتوشاپی دکترا نخورید ا مخصوصا پوست م براحتی ادیت میشه من خودم با دکترای پوست کار کردم و میدونم . منافذ فوتونا و روتین پوستی جالپرو ابی ... جای جوش co2 و سابسیژن و الانسه رقیق شده و جالپرو .
جای جوش و منافذ متفاوته. جای جوش درمانی ک برای اون دوستمون نوشتم موثره .گول عکسای فتوشاپی دکترا نخور ...
ممنون گلم اسکرین گرفتم ب دکتر میگم واسم انجام بده پوستمم خیلی جوش میزنه بخاطر مشکلات هورمونی چون اقدام میکنم برای حاملگی ن راکوتان میتونم بخورم ن اسپیرونولاکتون روتین پوستی هم هیچ تاثیری نداره