2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی عمیق نیست ولی یکم فرو رفته پارسال اربیوم کردم فایده نداشت

جاری م ودوستم انجام دادن نتیجه چندانی نداشت.اماتوپیج دکتره بعضی خیلی بهترشدن.خودم برالک انجام دادم خوب بود.گف حداقل ۵سال میمونه واگه مراقبت کنی هیچوقت مثل اولت نمیشی

جاری م ودوستم انجام دادن نتیجه چندانی نداشت.اماتوپیج دکتره بعضی خیلی بهترشدن.خودم برالک انجام دادم خ ...

عزیزم دوستتون و جاریتون خیلی جای جوش هاشون عمیق بود؟

جاری م ودوستم انجام دادن نتیجه چندانی نداشت.اماتوپیج دکتره بعضی خیلی بهترشدن.خودم برالک انجام دادم خ ...

عزی م لک صورتت زیاد و پر رنگ بود ؟ تکه ای بودن یا مثل کک و مک ؟کامل پاک شدن ؟ چقدر هزینه ش شد؟ 

خیلی عمیق نیست ولی یکم فرو رفته پارسال اربیوم کردم فایده نداشت

اربیوم برای منافذ بهتره . ‌co2 به تنهایی جواب نمیده برای شما باید اول سابسیژن کنه بعدش co2 بعدشم الانسه رقیق شده تزریق کننده و این جلسات ادامه داشته باشه  و بینشون مزوژل هم بزنی 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
منم خیلی جای جوش لک منافذ دارم تو فکرشم مزو انجام بدم

جای جوش و منافذ متفاوته. جای جوش درمانی ک برای اون دوستمون نوشتم موثره .گول عکسای فتوشاپی دکترا نخورید ا مخصوصا پوست م براحتی ادیت میشه من خودم با دکترای پوست کار کردم و میدونم .  منافذ فوتونا و روتین پوستی جالپرو ابی ... جای جوش co2 و سابسیژن و الانسه رقیق شده و جالپرو . 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
جای جوش و منافذ متفاوته. جای جوش درمانی ک برای اون دوستمون نوشتم موثره .گول عکسای فتوشاپی دکترا نخور ...

ممنون گلم اسکرین گرفتم ب دکتر میگم واسم انجام بده پوستمم خیلی جوش میزنه بخاطر مشکلات هورمونی چون اقدام میکنم برای حاملگی ن راکوتان میتونم بخورم ن اسپیرونولاکتون روتین پوستی هم هیچ تاثیری نداره

اربیوم برای منافذ بهتره . ‌co2 به تنهایی جواب نمیده برای شما باید اول سابسیژن کنه بعدش co2 بعدشم الا ...

پارسال قبل اربیوم یک جلسه سابسیژن هم انجام دادم.

چرا پس دکترا اینا رو به ادم نمیگن

من پیش بهترین دکترها میرم، میگم هرکاری لازمه بگید من انجام میدم، اما فقط میگن برو لیزر...:/

سلام مزوتراپی صورت خوبه برای جای جوش ؟ منم میخوام برم انجام بدم اما مطمین نیستم  تحقیق کردید ؟

من تحقیق نکردم از بس پوستم داغون گفتم ی گلی ب سرم بگیرم حتی میکاپ هم رو صورتم قشنگ نمیشه صورتم مثل چاله میدون شده