2777
2789
عنوان

کتک زدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 136 پست

اون مشاوری که گفته همه مردا همینن مشاور نیست

عذر میخوام یه احمقه

عزیزم بهتره قضیه رو جدی بگیرید 

وقتی الان خشونت فیزیکی داره به هیچ وجه زیر یک سقف نرید تا رفتارش اصلاح بشه

یه روانشناس درست و حسابی پیدا کنید و تا نتیجه نگرفتید اصلا و ابدا عروسی نگیرید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
اتفاقاهمون صحنه ویشکارودیدم یادخودم افتادم

خدایی دلت براش نمیسوزه من که وقتی گفتی خودشو جمع میکنه دلم یجوری شد عزیزم گناه داره مرد خونته سایه بالا سرته نکن تو رو خدا میدونی چه همه حدیث داریم که این کار خلاف شرعه و چه گناهی کردی

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقيقا سارگل جان درست ميگه دوران عقد دوران اشنايي سعي كنيد مشكلشو اصلاح كنيد اگر نشد يك فكر اساسي بكنيد اصلا خشونت نه كلامي نه فيزيكي با توجيه همه مردا همين ان نپذيريد اضلا

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

منم میزنم

وقتی دیگه هیچ کار از دستم برنمیاد یا گازش میگیرم یا میزنمش

ولی آخه اون خیلی زبونش درازه خیلی حرصم میده

تازه از خودش دفاع کنه یا دستمو بگیره دردم میگیره میزنم زیر گریه

دیگه مجبوره همینجوری وایسه  

بابا مردا ک دردشون نمیگیره بعدم تو خلوت خودمونه مرد نباید واسه زنش غرور ب خرج بده

باران شما شماره مشاوره تلفني خوب نداري؟

قكر ميكنم ١٤٨٠هست هر حند من مشاوره تلفني زياد قبول ندارم بخش زياد و مهمي از مشاوره بازخوردها بدني عزيزم البته سارگل جان مشاورن البته حيطه تخصصشونو نميدونم به ايشون پيام خصوصي بده عزيزم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
خدایی دلت براش نمیسوزه من که وقتی گفتی خودشو جمع میکنه دلم یجوری شد عزیزم گناه داره مرد خونته سایه بالا سرته نکن تو رو خدا میدونی چه همه حدیث داریم که این کار خلاف شرعه و چه گناهی کردی

همش فکرمیکنم من لیاقتشوندارم همش فکرمیکنم قراره ازدستش بدم قراره که خدا این هدیه روازمن بگیره...خودم بعدازاین کارم میشینم گریه مکنم زیاد

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

در ضمن خانمها اصلا كتك زدن و فحاشي شما هم درست نيست به نظرم از يه خانم عاقل و بالغ بعيده رو خودتون كار كنيد شرمنده اما اصلا قشنگ و خنده دار نيست باعث شكستن حرمت ها و مقابله به مثل ميشه

تالار چیه عزیز

زندگی یه روز و دو روز نیست 

تا آخر عمر قراره کنار مردی باشی که هر لحظه بترسی موقع خشم قراره چه رفتاری داشته باشه

بعد بچه دار بشی و بچه بیگناه شاهد این رفتارها باشه و چه بسا او هم مورد خشونت قرار بگیره

نمیفهمم اصلا چرا زنها اینقدر خشونت رو ساده میگیرند و توجیه میکنند

به خانوادت بگو عزیزم،خیلی محکم برخورد کن

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
سارگل ميتونم بيام من خصوصي؟

آره عزیزم پیام بده