2777
2789
عنوان

کتک زدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 136 پست
باران جون ینی شما تا حالا اصلا دعوا نکردین

دعوا به معني فحاشي و كتك كاري نه اما خيلي شده كه باهم هم نظر نبوديم 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش فکرمیکنم من لیاقتشوندارم همش فکرمیکنم قراره ازدستش بدم قراره که خدا این هدیه روازمن بگیره...خودم بعدازاین کارم میشینم گریه مکنم زیاد

نه خدا نکنه فقط رو خودت کنترل داشته باش اروم و رلکس باش به مشاوری چیزی مراجعه کن یا تو خونه گل گاو زبون بخور واسه اعصاب خوبه 

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣
همش فکرمیکنم من لیاقتشوندارم همش فکرمیکنم قراره ازدستش بدم قراره که خدا این هدیه روازمن بگیره...خودم بعدازاین کارم میشینم گریه مکنم زیاد

عزيزم شما هم برو پیش روانشناس والا به پیر به پیغمبر روانشناس برای همین چیزا درس خونده

چند جلسه برید،کنترل خشم رو آموزش بببنید و تمام 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
يعني پا شم برم از خونش؟

مگه عقد نیستید؟

خونش کجاست؟

هنوز عروسی نگرفتید چرا میرید خونش؟ بزارید هر چیزی روال درستش رو طی کنه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

حالا دوبار دعوا کردی اینکه عروسیو زندگیو خراب کنی که دیگه خیلی بده برین مشاور اما یهویی الان بلند نشو قیام نکن فکر بد میکنه اگه قرار باشه اون پرخاشگر شه تو هم بشی که دیگه زندگی نیس که

دفه دوم اين كار ميكنه هنوز عقدمو اين بلاها داره سرم مياد نه با اين رفتارش هيچ وقت فك نميكنم بهترينه

وا

دیوونه اس؟ ادم مگه تو عقد خانومشو میزنه؟ 

ببخشیدا خیلی بهش بها دادی افسار گسیخته شده

اصن بهش محل نده برو خونه بابات با تعهد بیاد دنبالت اگه منت داشت و اومد ک هیچی اگه نه واسه تو ازش شوهر درنمیاد

اخه ب چه امیدی رفتی وقت تالار گرفتی؟؟؟

ازدست خودم خیلی گریه کردم اماچه فایده.....دوباره توی اون لحظات یادم میره

محبوبه جان گريه كه مشكلي حل نميكنه عزيزم حتي عذرخواهي هم باعث نميشه همسرت حرمت شكني شما رو فراموش كنه لطفا به مشاور مراجعه كن نذار نوشدارو پس از مرگ سهراب بشه داستان رابطتون

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
وادیوونه اس؟ ادم مگه تو عقد خانومشو میزنه؟ ببخشیدا خیلی بهش بها دادی افسار گسیخته شدهاصن بهش محل نده برو خونه بابات با تعهد بیاد دنبالت اگه منت داشت و اومد ک هیچی اگه نه واسه تو ازش شوهر درنمیاداخه ب چه امیدی رفتی وقت تالار گرفتی؟؟؟

اینجوری که شما ها نظر میدین این امشب شوهررو نکشه خیلیه😄😄😄

وادیوونه اس؟ ادم مگه تو عقد خانومشو میزنه؟ ببخشیدا خیلی بهش بها دادی افسار گسیخته شدهاصن بهش محل نده برو خونه بابات با تعهد بیاد دنبالت اگه منت داشت و اومد ک هیچی اگه نه واسه تو ازش شوهر درنمیاداخه ب چه امیدی رفتی وقت تالار گرفتی؟؟؟

ميدوني رفتم ساعت ٢از خاب بيدارش مردم هرچي دوس داشتم گفتم اونم...

•Before you judge me,make sure you're perfect•
حالا دوبار دعوا کردی اینکه عروسیو زندگیو خراب کنی که دیگه خیلی بده برین مشاور اما یهویی الان بلند نشو قیام نکن فکر بد میکنه اگه قرار باشه اون پرخاشگر شه تو هم بشی که دیگه زندگی نیس که

دو بار دعوا کردن، با فحاشی و خشونت فیزیکی خیلی زیاد فرق داره

خشونت فیزیکی جرم هست،زندان داره،دیه داره

اگر هر جای دیگه ای بود پدر طرفو در میاوردن