2777
2789
عنوان

کتک زدن همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5367 بازدید | 136 پست
دفه دوم اين كار ميكنه هنوز عقدمو اين بلاها داره سرم مياد نه با اين رفتارش هيچ وقت فك نميكنم بهترينه

الهی عزیز دوران عقد همینه نمیدونم کدوم.... گفته که دوران شیرینیه

👤مافیای اعضا بدن شدی❤میبری👣👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار نگاه کنه دوبار سه بار محل نده خودش میفهمه چه عمل زشتی انجام داده بهش بگو تو ارامش و وقتی با همین که از این کار بدم میاد اقایی خودم واست فیلم صحنه دار بازی میکنم اونم چجور 😄غصه نداره که گلم اصلا جوش نزن

نظراتتون واقعا سونامي ها،خدايي چه نظرياتي ميدين عزيزم؟؟؟

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
واقعا دوران عقد همه اينجوريه؟

نه عزيزم همسرت كنترل خشم نداره از نظر اخلاقي هم دحار انحراف اصلا رفتاراش عادي نيست 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
واقعا دوران عقد همه اينجوريه؟

اره بابا من یک سالو نیم عقد بودم خونمو تو شیشه کردن اما فقط صبر کردمخدا شاهده دوازده کیلو کم کردم اومدم خونم همه چی درست شد خرج زندگی که افتاد رو دوشش فهمید چیکار کنه بذا بتازونه خودش رام میشه و

اره بابا من یک سالو نیم عقد بودم خونمو تو شیشه کردن اما فقط صبر کردمخدا شاهده دوازده کیلو کم کردم اومدم خونم همه چی درست شد خرج زندگی که افتاد رو دوشش فهمید چیکار کنه بذا بتازونه خودش رام میشه و

واي من نميتونم اينقد صبور باشم خيلي ضعيفم  

•Before you judge me,make sure you're perfect•
چطور؟اخه چیکار کنه وقتی نمیفهمه خودشو بکشه مرد لجبازه تا خودش نخواد نمیشه

درست ميگي عزيزم اما اين راه حل كه خودشو كوجيك كنه و در صورتي كه كتك خورده پيشقدم اشتي بشه يا در مقابل مشكل اخلاقي همسرش بگه من برات ال ميكنم و فلان ميكنم فقط به مشكل همسرش دامن ميزنه و وقيح ترش ميكنه و باعث ميشه حق به جانب بشه

درست ميگي عزيزم اما اين راه حل كه خودشو كوجيك كنه و در صورتي كه كتك خورده پيشقدم اشتي بشه يا در مقابل مشكل اخلاقي همسرش بگه من برات ال ميكنم و فلان ميكنم فقط به مشكل همسرش دامن ميزنه و وقيح ترش ميكنه و باعث ميشه حق به جانب بشه

خب این نظرم مال وقتی بود که نمیدونسم فیلم صحنه دار دیده فک کردم خود ماتیک یه کاری کرده

باران امروز رفتم مشاوره گفت همه مردا هميننچرت گفت يعني

صد در صد چرت گفته عزيزم اصلا اينطور نيست كه همه مردها اينطوري باشن شما يه مشاور حاذق پيدا كن مراجعه كن مشكل ريشه يابي كنه اگر شما تو فن بيان مشكل داشته باشي بتونه كمكت كنه تا باعث كدورت نشي و همين طور راه مقابله با وفتار همسرت بهت ياد بده كاش همسرت هم مراجعه كنه تا بتونه خشمش كنترل كنه اينجوري خيلي بد باعث ميشه يه رابطه كاملا مريض داشته باشيد