2777
2789
عنوان

هربار میرم خونه مادرشوهرش انرژی منفی....

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 45 پست
مثلا تو جمع میگن شوهرت بچه بود خیلی فوضول دهن لق بود آبروی مارو میبرد.یا همسرم پست مدیریتی داره مسخر ...

بزار بگن بابا .,شوهرت یادش می مونه از کجا اومده، بهترررر

نه که بعضیا با ازدواج فکر می کنن از دماغ فیل افتادن ،کاری ب روابط اونا نداشته باش ،خودت هم خوشت نیومد محترمانه بگو من ناراحت شدم

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

یادش بخیر تا برادرشوهرم با مادرش خوب بودن جمع مهمونیا شاد و باحال 

همه رو مسخره میکرد و بقیه میخندیدن حتی ذامادشون ک اینقدر سنگین و رنگین میشینه یکجا و زیاد حرف نمیزنه 

من تازه وارد بودم کاریم نداشت ولی شاید بعداً منم مسخره میکرد

بنظرم صمیمیت بیشتره تا اینکه بخواهیم تیکه بندازندو همه قهر و اخمالو 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جو سبک و جلف بازی بدم میاد خصوصا وقتی بلند بلند میخندن به چیزای خیلی بیمزه 😑😐

ولی با سکوتم یا یه لبخند فیک نشون میدم ناراحتیمو

خیلی بهم بربخوره اخم کمرنگ میکنم

چون برا منم پیش میاد یه تیکه ای هم به من بپرونن یا یه چیز خیلی ساده بگم و الکی بزنن زیر خنده یه نکته و سوتی بخوان از حرفم دربیارن مثلا

راهش اینه که ارتباط چشمی رو کم کنی، سنگ نمک داشته باشی تو خونه و همراه خودت، دست هات به سمت پایین باشه (دست ها به بالا انرژی دریافت میشه)

و روی بازدم تمرکز کنی نفس عمیق بالخصوص بازدم

دلتنگ خودمم 

مثلا تو جمع میگن شوهرت بچه بود خیلی فوضول دهن لق بود آبروی مارو میبرد.یا همسرم پست مدیریتی داره مسخر ...

مورد اول و دوم میتونه سر به سر گذاشتن باشه و بین‌خودشونه به نظرم‌نیومد اما چاقی و اضافه وزن قطعا حرف زشتی هست و شوخی محسوب نمیشه

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

در مورد شوهرتون ک خب خواهر برادرن 

اماااا در مورد شما اگر حاضر جواب نیسی ی موقع ک بحث تربیت شما بگو خ خوشحالم ک مادرم رو این موضوع خ اهمیت میداد ک دیگران مسخره نکنیم اصلا چهره و خصوصیات ظاهری ادم ها ربطی ب بقیه نداره 

یا مثلا اگربچه دارید بگو رروانشناس میگف جلو بچه ها از ظظاهر ادم ها حرف نزنید کار درستی نیس و ...... 

و یا ب شوهرت بگو من خ دلگیر شدم برادرت کارش اشتباه بود بگو با ت حساب شوخی دارن چرا اینجو

ری ب من گفتن بگو من با شوخی بامزه میخندم اماااا نظر دادن در مورد خصوصیات ظاهری ادم ها کا زشتیه

ولی از نظر خودشون خیلی باشخصیت و اجتماعیه... آنقدر خارج از خانواده نقش آدم مودب و سنگین رو در میارن ...

کاش با شوهرت حرف می زذی .میگفتی خداقل اون این بازی را ادامه نده ..پسفردا بچه دار بشی چی..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
یادش بخیر تا برادرشوهرم با مادرش خوب بودن جمع مهمونیا شاد و باحال  همه رو مسخره میکرد و بقیه م ...

صمیمیت رو قبول دارم ولی بعضی شوخی ها احترام هارو از بین میبره مثلا خواهرزاده همسرم تحت تاثیر این شوخی ها رفتار درستی ندارد و احترام بزرگتر رو‌نگه نمیداره و فوق العاده دهن جوابی می‌کنه.

کاش با شوهرت حرف می زذی .میگفتی خداقل اون این بازی را ادامه نده ..پسفردا بچه دار بشی چی..

به همسرم میگم خداروشکر اون اهل مسخره کردن نیس.

و اتفاقا از جنس شوخی هاشون جلوی من و زن داداشش خوشش نمیاد اما برادرشوهرم دهنش باز بشه لودگی هاش تمومی ندارن.

باید بگم که اینجور روابط خواهربرادری که یک عمر این سبکی زندگی کردن قابل تغییر نیست مخصوصا که همسرتم بخواد اونجوری باشه،شما فقط ترک محل کن هروقت اینجوری شد

یا همون سکوت بالاخره جوابه

ممکنه تهش باز تمسخرت کنن بخاطر این سکوت و فرار

ولی خب برای آرامش ذهنت این راهشه و اینکه باهمسرتم هربارمطرح کن تا هواتو داشته باشه

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....
صمیمیت رو قبول دارم ولی بعضی شوخی ها احترام هارو از بین میبره مثلا خواهرزاده همسرم تحت تاثیر این شوخ ...

این دیگه تربیت خانوادگیشه 

وگرنه بچه های خواهر شوهرم و برادر شوهرم هم خیلی خوبن 

فقط الان از هم پاشیدن بخاطر مادر و پدر شوهرم 

فقط من و همسرم سر می‌زنیم بهشون 

و من بیشتر ناراحتم چرا بقیه نیستن 

بخاطر این چیزا الکی ناراحت نباش ❤️

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
در مورد شوهرتون ک خب خواهر برادرن  اماااا در مورد شما اگر حاضر جواب نیسی ی موقع ک بحث تربیت شم ...

چقد قشنگ گفتین.

واقعا همیجوره.

مامانم هیچوقت کسی رو مسخره نمیکرد و اتفاقا خیلی از تمسخر کردن میترسیدیم.بچه نداریم.

این دیگه تربیت خانوادگیشه  وگرنه بچه های خواهر شوهرم و برادر شوهرم هم خیلی خوبن  فقط الا ...

انشاءالله دوره به عشق و شادی جمع بشین.

من واقعا اهل حاشیه نیستم و کلا دنبال این حرفا نیستم دیشب واقعا حالم بدشد فک کن برادرشوهرت بهت بگه چاق و همه غش غش بخندن واقعا آزار دهندس.

متاسفانه خانواده همسر من خیلی غیبت و بدگویی میکنند پشت آدما من هر بار با سر درد میام خونه و اینکه طی ...

مال منم اینجورین که همش از بقیه یا تعریف میکنن یا تخریب،بعد یه مدت دیدم معیارم در کیفیت آدما داره شبیهشون میشه مثلا اونا عاشق خانومای کارمندن،این قضیه داشت برای منم یه ارزش میشد که فاصله گرفتم،فقط فاصله جوابه

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....