2777
2789
عنوان

هربار میرم خونه مادرشوهرش انرژی منفی....

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 45 پست
باید بگم که اینجور روابط خواهربرادری که یک عمر این سبکی زندگی کردن قابل تغییر نیست مخصوصا که همسرتم ...

متاسفانه همسرم پیش خانوادش منو انگار فراموش می‌کنه انگار هیچ نسبتی نداریم.

ولی خونه دوتایی واقعا لحظات خوبی داریم.

مثل امشب خونه خاله همسرم سر سفره منو تنها گذاشت کنار مادر و پدرو برادرش نشست و اصلا حواسش بهم نبود🥺😣

حس میکنم بخاطر حسادت زیر پوستی مادرشوهرمه.

انشاءالله دوره به عشق و شادی جمع بشین. من واقعا اهل حاشیه نیستم و کلا دنبال این حرفا نیستم دیشب واق ...

اینو که گفتی یاد برنامه زندگی پس از زندگی افتادم آقاهه میگفت بخاطر تمسخر یکی،که ناراحت شده بود به من حس عذابی که اون بنده خدا اون لحظه حس کردو چشوندن.چقدر این رفتارا واسمون حق الناس میشه

آنکس که تورا شناخت جان را چه کند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مال منم اینجورین که همش از بقیه یا تعریف میکنن یا تخریب،بعد یه مدت دیدم معیارم در کیفیت آدما داره شب ...

ببین منم عادت کردم تا یکی رو میبینم فورا راجب ظاخرش نظر میدم راجب رفتارش 

تا جایی که مامانم چند روز پیش بهم گفت خیلی عوض شدی چرا انقدر روی رفتار آدما حساس شدی 

انشاءالله دوره به عشق و شادی جمع بشین. من واقعا اهل حاشیه نیستم و کلا دنبال این حرفا نیستم دیشب واق ...

مرسی مهربون

نقطه ضعف نشون نده 

اینجور باشه نری اونجا همسرت گله می‌کنه دلخوره 

بری خودت اذیتی 

بنظرم بیخیال باش 

دیگه از شانست این خانواده شده خانواده همسرت 

شوخیشم زشت بوده برای کسی ک می‌دونن وارد بحث نمیشه 

اینو قبول دارم 

بعضی آدما چون می‌خوان خیلی بانمک نشون بدن خودشونو ، همه رو مسخره میکنن امچنگار خیلی باحاله و فقط شعور نداشتشو ب رخ می‌کشه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
اینو که گفتی یاد برنامه زندگی پس از زندگی افتادم آقاهه میگفت بخاطر تمسخر یکی،که ناراحت شده بود به من ...

دقیقا...همش دارم میگم اینا تمسخرشون یکبار دوبار نیس دائمیه...

چقد حق الناس میشه خصوصا کسی ک مذهبیه و اهل نماز و روزس و رفیق مسجدی داره.

خیلی دلشکسته ام.🥺

متاسفانه همسرم پیش خانوادش منو انگار فراموش می‌کنه انگار هیچ نسبتی نداریم. ولی خونه دوتایی واقعا لح ...

اکثر آقایون اینجورین وقتی میرن خونه باباشون از خانومشون فاصله میگیرن،این بخاطره دوتا چیزه یکی اینکه وابسته ی خانواده ن و توجه به همسر باعث میشه خانواده ت ازت فاصله بگیرن وبخاطر همین چون میخوان رابطشون حفظ بشه سعی میکنن کمتر به همسرشون توجه کنن،دو اینکه احتمالا اینجور رفتارا بهشون یاد داده نشده،که مثلا هوای همسرو داشتن چیجوریه،مادرشون بهشون یاد نداده اولویتت همسرت باشه و فکر میکنن اگر بی توجه و همرنگ جماعت باشن نرمالن در صورتی که کم کم میفهمن که توجه به همسر پیش خانواده خود یه اثر مثبت توی زندگیه،یه بلوغه،یه ارزشه

واااای مواظب باش نقطه ضعف ندی دست قوم بی فرهنگ، در اون لحظه ها بی محلی، سگ محلی، به بهانه ی دستشویی ...

با گوشی ور میرم انگار بی تفاوتی منو‌میبینن بدتر اوج میگیرن و صدای خنده هاشون بیشتر میشه.

ببین منم عادت کردم تا یکی رو میبینم فورا راجب ظاخرش نظر میدم راجب رفتارش  تا جایی که مامانم چن ...

مادرشوهر من کف خوشگلیه آدماس

یعنی میخواد از یکی حرف بزنه اولین حرفش اینه انقده دخترشون خوششششگله فلان،بعد منم داشتم دنبال خوشگلیه آدما میگشتم😂خداییش خیلی سمن

اکثر آقایون اینجورین وقتی میرن خونه باباشون از خانومشون فاصله میگیرن،این بخاطره دوتا چیزه یکی اینکه ...

مادرشوهرم چون وسواس داره رابطه زناشویی خوبی نداشته. اینو بارها برای همسرم گفته احساس میکنم چون رابطه خوبی نداشت توقع و انتظار نداره پسرش هم رابطه زناشویی خوبی داشته باشه خیلی حساسن رو من...خصوصا چون من انتخاب پسرشون بودم.

مادرشوهرم چون وسواس داره رابطه زناشویی خوبی نداشته. اینو بارها برای همسرم گفته احساس میکنم چون رابطه ...

میفهممت کاملا،مخصوصا نسلای قدیمی تر که رابطه عاشقانه آنچنانی با همسرشون نداشتن بیشتر اینجورین،روابط نسل جدید براشون قابل درک نیست.

تو که نمیتونی اونا رو تغییر بدی باید یه کار کنی تاثیر کمتری ازشون بگیری

همسرمم کلا حامی نیس.

وقتی از ناراحتی هام میگم گوش میده فقط و قانع می‌کنه منو حساس نباش اسمش روشه شوخیه...

اصلا بهم حق نمی‌ده.

یکبار نگفت آره عزیزم حق با توعه راست میگی.

از بس حمایت نشدم از طرف همسرم خسته ام😢😢😢😢