2777
2789
عنوان

دوستانی که نماز میخونن بیان لطفا

109 بازدید | 16 پست

دوستان سلام 

دوستان شما روتین پوستی و ضد آفتاب رو میزنین چطور وضو میگیرین یا اصلا کرم نمیزنین طول روز؟

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 

تو خونه که آرایش نمیکنم ولی تو شرکت پاک میکنم و وضو میگیرم بعد دوباره میزنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه که آرایش نمیکنم ولی تو شرکت پاک میکنم و وضو میگیرم بعد دوباره میزنم

منم کرمهای آرایشی نمیزنم ولی ضد آفتاب ضروریه و روزی چند بار شستن هم واسه پوست مضره موندم چیکار کنم

ضد افتاب و باید پاک کرد  من قبل از کرم زدن وقتی جایی بخوام برم وضو میگیرم بعد ارایش و...  ...

همون شستن زیاد هم واسه پوست بده من مایعات زیاد میخورم نمیتونم ساعت طولانی با وضو باشم موندم چیکار کنم 

منم کرمهای آرایشی نمیزنم ولی ضد آفتاب ضروریه و روزی چند بار شستن هم واسه پوست مضره موندم چیکار کنم

منم ضدآفتاب میزنم یکبار برای نماز ظهر پاک میکنم یکبار هم وقتی رسیدم خونه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
همون شستن زیاد هم واسه پوست بده من مایعات زیاد میخورم نمیتونم ساعت طولانی با وضو باشم موندم چیکار کن ...

بستگی داره چی بزنی مثلا ضد افتاب سبک احتیاج نداره اونقدا به شستن تو محل کار یا... اول با اب بشور بعد وضوبگیر اومدی خونه صورتت با شوینده بشود

همانا پس از هرسختی آسانی است💚
منم ضدآفتاب میزنم یکبار برای نماز ظهر پاک میکنم یکبار هم وقتی رسیدم خونه

صورتتونو میشورین عزیزم یا با دستمال مرطوب پاک میکنین؟